De ingrediënten voor een nieuw kantoor - Artikelpost

De ingrediënten voor een nieuw kantoor

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 385 | Aantal woorden: 662 | Datum: | 0 commentaar

Die zijn eigenlijk veelal hetzelfde. Maar zoals met ieder recept het geval is, hangt het er helemaal vanaf hoe je precies bereidt wat je samenvoegt. Respectvol met de ingrediënten omgaan is wel heel belangrijk. En ook met de wensen van degenen die met de spullen die jij aanschaft moeten werken. Zolang zij hun taken niet uit kunnen voeren, zijn ze terecht ontevreden. Zoiets mag uiteraard niet gebeuren. Het kloppende hart van jouw organisatie mag immers niks tekort komen!

 

Om zeker te zijn van succes zorg je ervoor dat je geheel klaar bent om van start te gaan zodra de deuren van je nieuwe locatie openen. Zorg dat er op dat moment niets meer - of in elk geval zo min mogelijk - op je to-do lijstje staat.

Meubilair

Veel bedrijven bestaan (groten)deels uit werknemers die administratieve of zelfs creatieve taken moeten uitvoeren op een laptop of pc. Die moeten dan wel een prettige zithouding aan kunnen nemen. Daarom voorzie je hen natuurlijk van bureaus en bijbehorende stoelen. Die kunnen net zo goed tweedehands zijn. Dat is absoluut een uitkomst wanneer je budget beperkt is. Wees er in dat geval wel van overtuigd dat alle meubelstukken nog perfect functioneren en er aantrekkelijk uitzien. Niks mis met gebruikssporen per se, maar wel in een werksituatie. Het staat wat amateuristisch, snap je?

Algemene voorzieningen

We hadden het al over pc’s en laptops. Die moet je dus ook aanschaffen - of al hebben. Hetzelfde geldt voor monitoren, toetsenborden, muizen, modems, telefoontoestellen en nog veel meer. Belangrijk zijn ook elektriciteit, water en een telefoon/internetverbinding. Bureau accessoires, softwarelicenties… je hebt nog een hele lijst af te werken!
Vergeet bovendien niet om een prettige kantineruimte in te richten, want jouw team verdient wel een pauze tussendoor. En jij weet net zo goed als wij dat een bedrijf zonder een betrouwbare koffiemachine niet kan functioneren! Ga daarom te rade bij een hoog aangeschreven koffie groothandel, zodat je zeker weet dat dit apparaat altijd van de juiste vulling is voorzien.

Over de Auteur

Bij Compliment.nl vind je een groot aanbod voor koffie, net als bij een koffie groothandel.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo