FB pix De lente begint met Elie Saab L'Eau Couture eau de Toilette! - Artikelpost

De lente begint met Elie Saab L'Eau Couture eau de Toilette!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2001 | Aantal woorden: 419 | Datum: | 0 commentaar

Laat de lente maar beginnen! In de lente maken warme en zwaardere geuren plaats voor de bloemige en frissere parfums. Elie Saab heeft net een nieuw parfum uitgebracht: Elie Saab L’Eau Couture eau de Toilette. Een heerlijk parfum welke perfect bij de lente van 2014 past! Het allereerste parfum van Elie Saab uit 2011 is nog steeds een groot succes en deze editie zal zeker niet in zijn schaduw verdwijnen.

L’Eau Couture is een fris, bloemig maar tegelijkertijd ook zacht parfum. De geur opent met citrus, bergamotolie en magnolia. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat het parfum heel fris en helder opent, maar naarmate je dichter bij de basis komt zal je merken dat de geur ook een zachte en sensuele kant heeft. Het hart wordt gevuld door oranjebloesem. Dit ingrediënt is onmiskenbaar bij de andere geuren van de Le Parfum collectie van Elie Saab, dus dat belooft wat. De basis van de geur wordt gevuld door groene amandel en vanille, wat het een zacht en warm einde geeft. Groene amandel zie je niet vaak in geuren, maar het geeft de geur een knapperig en sensueel accent.  

L’Eau Couture is een perfecte aanvulling op de lente/zomer kledingcollectie van 2014 van Elie Saab. Net als deze collectie is de geur luchtig, licht, fris en helder. De vrouw die het draagt is één met de natuur en tegelijkertijd net zo modern als een vrouw uit de stad.

 

De flacon heeft dezelfde vorm als de andere geuren uit de Le Parfum collectie, maar deze editie heeft een frisse, lichtgroene kleur. Elegant en vrouwelijk, precies wat Elie Saab wil uitdragen. Elie Saab L‘Eau Couture is verkrijgbaar in een 30 ml en 50 ml flacon. Maak jezelf helemaal klaar voor de lente met L’Eau Couture van Elie Saab en ervaar deze heerlijk frisse, maar tegelijkertijd ook zachte combinatie!Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een webshop voor al je huid-, parfum- en make-upproducten. Voor mannen en vrouwen is er een groot aanbod aan diverse producten. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo