De Musthaves voor elke pasgeboren baby! - Artikelpost

De Musthaves voor elke pasgeboren baby!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 250 | Aantal woorden: 597 | Datum: | 0 commentaar

Alleen Spenen en Luiers? Of is er meer... Een baby krijgen ervaren veel mensen als spannend, zeker als het je eerste baby is. Bij een pasgeboren baby komen dan ook veel dingen (zoals minder slaap) bij kijken, bijvoorbeeld wat voor spullen heb je nodig? Luiers en spenen? Of komen er eerdere dingen bij kijken. In Dit artikel leggen we uit wat de must have artikelen zijn voor bij de geboorte van een baby, zoals een kinderwagen van Bugaboo of andere merken. Al deze belangrijke musthaves zijn eenvoudig te verkrijgen door op bestellen te drukken. 

De spullen worden in de volgende categorieën verdeeld.

  • Slapen 
  • Verzorging 
  • Voeding 
  • Kleding 
  • OverigSlapen

Bij het slapen zijn er meerdere benodigde spullen nodig. Ten eerste is het belangrijk om een wieg of ledikant te hebben, hierbij hoort een stevig matras bij te zijn. Om je baby warm te houden zijn dekentjes van wol en/of katoen handig om te gebruiken. Overige benodigde spullen zijn onderleggers of hoeslakens.

Verzorging

Voor de verzorging van je baby zijn er wat meer spullen nodig. Om een aangename geur te behouden is het handig om een luieremmer te kopen. Aankleedkussens en een kinderbad zijn tevens handig. Na een bad is het belangrijk om geen standaard luier te gebruiken. Het lichaam is namelijk nog nat, hiervoor biedt een hydrofiel luier de juiste oplossing, deze laat het lichaam nog drogen na een bad. Dit geldt ook voor hydrofiele washandjes en hydrofiele monddoekjes. Overige benodigde spullen voor de verzorging zijn billendoekjes, babyzeep en babyzalf. Tevens is het handig om de temperatuur te meten net een digitale koorts thermometer.

Voeding

De spullen voor voeding zijn duidelijk. 6 monddoekjes en slabbetjes zijn nodig. Tevens een flessenwarmer voor het melk en magnetronsterilisator zijn handig om in gebruik te nemen. Wat betreft borstvoeding is het belangrijk om te bepalen hoe de borstvoeding gegeven wordt. Via de borst of met een fles. Via de borst is het nodig voeding bh’s te kopen met zoogkompressen. Overige spullen zijn 1 kolf en een zuigflesje of pak flesvoeding.

Als de borstvoeding via een fles gaat zijn vooral meerdere zuigflesjes nodig et flessenspenen. Het is belangrijk om deze om de zoveel tijd steeds te vervangen.

Kleding

De kleding voor een baby is duidelijk. Hierin valt veel te variëren en kunnen creatieveling zich loslaten op de verschillende baby outfits. Het is handig om meerdere rompertjes te kopen. Samen met setjes kleding en een jas voor buiten.

Overig

De babyfoon is een duidelijke hulpmiddel voor een pasgeboren kind. Voor op pad gaan is het handig om een verzorgingstas en een wandelwagen te hebben (inclusief regenhoes en parasol). Een autostoel voor de veiligheid en een reisboekje. Een Maxi-Cosi is handig voor een dragen van je baby. Vind je dit onhandig of te zwaar? Dan zou een draagzak of draagdoek ook een oplossing kunnen zijn. Hierbij is de baby dicht op je lichaam en wordt er vooral het gewicht van de baby meegedragen in plaats van het gewicht van een Maxi-Cosi erbij.

 

 

Over de Auteur

Een particulier die graag informaite deelt over bepaalde onderwerpen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo