De online bloemisterij - Artikel Post - Artikel Marketing

De online bloemisterij

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: marcelbd
Gezien: 616 | Aantal woorden: 429 | Datum: Sun, 20 Jan 2013 | 0 commentaar

 

 

Bloemen versturen doen we niet dagelijks, maar als we het doen dan willen we wel dat het goed gebeurd. Meestal is een boeket bloemen of een bloemstukje bedoeld voor een speciale gelegenheid, en dan is het toch ook wel leuk als het een lange tijd goed blijft.
Als de ontvanger bij u in de buurt zit dan gaat u over het algemeen naar de lokale bloemisterij, maar wat nu als de ontvanger ver weg woont? Of zelfs in het buitenland?
Vroeger was u toen aangewezen op een bloemist die aangesloten was bij Fleurop of Euroflorist.  Maar wat werd er nu daadwerkelijk bij de ontvanger afgeleverd? Daar moest u vaak maar naar raden. Gelukkig zijn beide instanties met hun tijd mee gegaan. Zo kunt u nu online de boeketten daadwerkelijk zien en uitzoeken. Fleurop of Euroflorist zoekt daarop de dichtstbijzijnde bloemisterij uit en laat hun de bestelling in orde maken. In principe hoeft u er nog geeneens meer de deur voor uit.

Online worden de boeketten en bloemstukjes aangepast aan de bloemen van het seizoen, dus zo krijg je lenteboeketten, herfstboeketten etc. etc. Op zich levert dan een mooie variatie op aan boeketten. Tevens kunt u de bestelling compleet maken door online ook bloemenvazen uit te zoeken voor het boeket. Deze worden echter apart van het boeket geleverd.
Verjaardagen, Moederdag, Pasen, Kerst en Valentijnsdag kennen allemaal een eigen soort boeket, maar ook als bedankje of relatiegeschenk kunt u een online bloemisterij inschakelen.

Een (online) bloemisterij kan natuurlijk veel meer dingen leveren dan boeketten bloemen en bloemstukjes. U kunt dan denken aan de ,minder leuke, rouwstukken of de wel leukere trouwboeketten. Ook de bloemstukken voor op de trouwauto kunnen allemaal geleverd worden. De bloemisterij weet daar de juiste materialen en bloemen voor te gebruiken.

Kijk gerust eens op de website/ shop  van bloemisterij .com . U vind daar een totaal overzicht van de huidige online bloemisterijen. Fleurop en Euroflorist zijn daar natuurlijk ook prominent aanwezig.

Over de Auteur

Marcel van den Ende

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo