De oplossing voor het splitten van internet kabel - Artikel Post - Artikel Marketing

De oplossing voor het splitten van internet kabel

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: gerardkempers
Gezien: 337 | Aantal woorden: 442 | Datum: Thu, 15 Sep 2016 | 0 commentaar

U kent het wel, u wilt een extra apparaat aansluiten op met een internetkabel. Helaas loopt er maar een kabel vanuit de router en die wordt al volop gebruikt door een ander apparaat.  Een extra kabel aanleggen is erg veel gedoe want dat zou betekenen dat u uw hele huis overhoop zou moeten halen. Gelukkig is daar iets op bedacht: de internet kabel splitter. Een internet kabel splitter doet wat de naam zegt: het is een splitter die ervoor zorgt dat een internetkabel opgesplitst kan worden. Dit betekent dat u geen extra kabels hoeft aan te leggen, u kunt simpelweg de kabel die al gebruikt wordt opsplitsen.

Waarom een internet kabel splitter?

Omdat er verschillende soorten signalen binnenkomen via de internetkabel kunnen er storingen ontstaan, er wordt teveel data overgebracht.

Gelukkig is een internetkabelsplitter méér dan een apparaat dat alleen een kabel splitst.  De internet kabel splitter voorkomt een storing in het DSL-signaal. Dit komt doordat de splitter niet alle signalen doorlaat die door de internetkabel komen. De splitter filtert verschillende datasignalen en zorgt ervoor dat alleen het standaardsignaal wordt doorgegeven.

Een internet kabel splitter kopen bij Infratel

U heeft dit artikel gelezen en beseft dat een internet kabel splitter eigenlijk precies is wat u nodig heeft. In dat geval  kunt u het best een bezoekje brengen aan de site van Infratel. Infratel is al meer dan 25 jaar expert op het gebied van verschillende producten voor data- en telecommunicatie middelen. Omdat Infratel al zo lang bestaat hebben ze veel ervaring met het verkopen van dergelijke producten. Het grote assortiment en hun expertise van hun vakgebied zorgt ervoor dat Infratel al vele klanten blij heeft gemaakt. Infratel kan elke vraag van u beantwoorden die u eventueel heeft over het gebruik, de installatie en de voordelen van een internet kabel splitter. Heeft u vragen of wilt u een internet kabel splitter bestellen? Neem dan spoedig contact op met Infratel. Dit doet u door een telefoontje te doen naar 010-2641666 of te mailen naar info@infratel.nl

 

 Over de Auteur

Infratel is al 25 jaar een technische 'groothandel'

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[216 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[102 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[84 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo