De tien dingen die we niet meenemen naar 2015

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: katjadeboom
Gezien: 302 | Aantal woorden: 530 | Datum: Fri, 2 Jan 2015 | 0 commentaar

De tien dingen die we achterlaten in 2014

Ieder jaar hebben we een hoop verwachtingen voor het nieuwe jaar en dat is dit jaar niet anders. We beginnen altijd met veel goede moed en voornemens. De jaarwisseling is ook een goed moment om even stil te staan bij de dingen die beter moeten  en juist niet mee willen naar 2015. Hieronder beschrijven we 10 punten die we definitief achter ons laten. Geniet van het leven en ga op zoek naar die leuke paar schoenen of dat jurkje die je wilde halen maar toch weer twijfelde. 

  1. Afstand nemen van bepaalde personen: Het is een bevrijdende regel voor 2015. Als je het moet foreren, dan kun je het beter gewoon laten gaan, relaties, vriendschappen, steek geen moeite meer in vriendschappen die je niet meer wilt.
  2. Niet meer druk maken over het aantal likes op FB: Op het moment van plaatsen lijkt het van levensbelang, hoeveel likes krijg ik met deze foto. Wat schiet je er mee op als je er 10 of 20 hebt.
  3. Je niet meer schuldig voelen als je wilt uitslapen: Slapen is een prettige bijkomstigheid. Onnodig lang in bed blijven liggen ook. Ontneem jezelf deze kans niet. Geloof ons maar, er komen nog zat dagen aan in het leven dat je heel vroeg je bed uit moet.
  4. Op zoek naar de ware: Constant op zoek naar de prins op het witte paard, houdt hier eens mee op. De ware loopt ergens rond maar waar? Bewust op zoek gaan naar deze prins kan nog wel eens averechts aflopen.
  5. De laatste kilo's er af krijgen: De zomer is er pas over 6 maanden en wie maakt het nu uit hoe hij er over 6 maanden uit ziet. Klein, lag, dik, dun iedereen is anders. Als we plezier hebben dan maken die paar extra kilo's niet uit. 
  6. Op zoek naar de matchende sokken: Ooit krijgen we het besef dat je twee dezelfde sokken moet dragen maar die dag is vandaag nog niet.
  7. Superfoods: Gojibessen, chiazaad en hummus, jullie waren lekker maar voor 2015 overbodig. Ik ga mij weer richten op een bruine boterham met kaas.
  8. Mensen die niks om ons geven: Waarom had proberen in de smaak te vallen bij anderen en al helemaal bij mensen waar jij van te voren al weet, dit zijn niet mijn types.
  9. Negativiteit: Let niet alleen op de dingen in het leven die fout gaan maar besef dat je meer moet kijken naar de dingen in het leven die goed gaan.
  10. Ophouden met iederen te pleasen: Durf een keer nee te zeggen ook al weet jij dat je mensen moet teleurstelen. Realiseer dat niet altijd alles om anderen draait maar je eigen belang belangrijker is.


Over de Auteur

Hallo mijn naam is Katja en ben nieuw hier. Ik houd er van om ove ralles te schrijven. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[189 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[100 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[82 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[62 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo