FB pix De volkskrant uitgelicht - Artikelpost

De volkskrant uitgelicht

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 11990 | Aantal woorden: 323 | Datum: | 0 commentaar

De Volkskrant

Alhowel er steeds meer mensen een gebruik maken van internet om nieuws te vergaren, blijven kranten toch populair. De krantenmarkt is de laatste tijd weer behoorlijk aan het aantrekken. Mensen waarderen een krant enorm. Gewoon een stukje papier wat je in de ochtend tijdens het ontbijt kunt lezen. Alhoewel er tegewoordig ook digitale krantenabonnementen zijn, bijvoorbeeld voor de ipad of een andere tablet, blijft de papieren variant populairder. 

De volkskrant is een krant die van oorsprong roomskatholiek is. De lezers zijn over het algemeen hoger opgeleid. Dit is dus de doelgroep, als je daarvan kunt spreken, van deze krant. 

Vier dagen per week is er een speciale bijlage bij de krant. Deze bijlage spitst zich elke dag op een ander onderwerp. Zo is er bijvoorbeeld een bijlage sport. Hierin staan alle sport uitslagen en interviews met spelers of sporters. Ook is een een bijlage kunst en cultuur. Een gewaardeerde bijlage door de vele lezers. Hierin staan aankomende culturele evenementen vaak ook samen met een beoordeling. Je blijft dus op de hoogte van de culturele ontwikkelingen.

Er is ook een bijlage genaamd "cicero" aan bod. Dit is een bijlage die is toegespitst op literatuur. Je kunt bijvoorbeeld een intervier met een schrijver verwachten. Ook boekrecensies worden hier behandeld, vaak van boeken die recent verschenen zijn. Ook deze bijlage wordt erg gewaardeerd door de lezers van de volkskrant. 

Er is een mogelijkheid om een proefabonnement volkskrant te nemen. Dit is een abonnement van een half jaar of een jaar. Respectievelijk krijgt u een 20 delige roman set of nespresso apparaat cadeau. Erg leuk om een cadeautje van de volkskrant te ontvangen.Over de Auteur

Een enthousiast lezer van de volkskrant. Groot fan van de krant.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo