FB pix De voordelen van een Weekendabonnement - Artikelpost

De voordelen van een Weekendabonnement

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1149 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

 

Een weekendabonnement op een krant is een andere abonnementsvorm dan gebruikelijk en heeft heel eigen voordelen. Want met een weekendabonnement  ontvangt u elk weekend de uigebreide weekendeditie plus bijlagen, maar bij enkele kwaliteiskranten blijft u met een weekendabonnement ook op de hoogte van het dagelijkse nieuws.

Het Zaterdag+ Abonnement van de Volkskrant is daar een goed voorbeeld van. Met dit weekendabonnement ontvangt u elke zaterdag de gedrukte uitgebreide zaterdageditie van de Volkskrant, compleet met de bijlagen Vonk, Volkskrant Magazine en Sir Edmund, maar ook heeft u daarnaast 24/7 toegang tot het digitale laatste nieuws en columns!

Een weekendabonnement is dus wezenlijk verschillend van een gewoon krantenabonnement en is ideaal voor diegenen die het te druk hebben om dagelijks rustig een krant te lezen en die  toch up to date willen worden gehouden over het laatste nieuws. Wie door de weeks snel en overal, zoals in de trein, in de rij bij de avondsupermarkt of waar dan ook toegang wil hebben tot nieuws van hoogwaardige journalistieke kwaliteit, is het beste af met een Zaterdag abonnement van de Volkskrant. Want in het weekend, wanneer er eindelijk tijd is om er eens lekker met een kop koffie of een kop thee voor te gaan zitten, dan kan men zijn/haar hart ophalen met de gedrukte uitgebreide zaterdagkrant met zijn vele extra katerns en bijlagen, de broodnodige intellectuele brandstof voor de nieuwsgierige en onderzoekende geest.

Want juist in de zaterdageditie biedt de Volkskrant niet alleen het laatste nieuws, maar ook veel extra aandacht aan sport en economie, kunst & cultuur, wetenschap en lifestyle. De gewoonte om in het weekend alleen of gezellig met het gezin de krant met bijlagen door te spitten is dan ook een typische Nederlandse lifestyle habit geworden, die niet meer weg te denken valt uit het leven van velen van ons.

Het weekendabonnement is daarmee eigenlijk de brug tussen oude gezellige en vertrouwde gebruiken en de - ideale - aanpassing op ons moderne snelle bestaan.

 Over de Auteur

Babette van Son publiceert over dagbladen en vrije tijd

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo