FB pix De wereld achter de bandstemmen - Artikelpost

De wereld achter de bandstemmen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2326 | Aantal woorden: 298 | Datum: | 0 commentaar

Binnen de paranormale wereld bestaat er naast channeling, telepathie en psychokinese ook een verschijnsel dat met elektronica te maken heeft. Dit verschijnsel heet EVP, wat de afkorting is van Electronic voice phenomena. In het Nederlands spreekt men van bandstemmen. Hierbij ontvangt men boodschappen via de radio die vermoedelijk afkomstig zijn van overledenen.

De persoon die de stemmen als eerst ontdekte heet Friedrich Jurgenson. Regelmatig ging hij op pad voor het opnemen van vogelgeluiden met een bandrecorder. Op de bandopnamen ontdekte hij onder andere de stem van zijn overleden moeder. 

Er zijn mensen die zelf bezig willen zijn met EVP opnemen. Dit is mogelijk. Wat u ervoor nodig heeft is een opname-apparaat. In vroegere tijden werd hiervoor een bandrecorder gebruikt. Maar tegenwoordig kunt u dit gemakkelijk doen met uw computer. U dient dan wel een microfoon te hebben.

Wat bij het opnemen van bandstemmen belangrijk is, is dat er een achtergrondgeluid is. U kunt een draagbare radio aanzetten en aan de zenderknop blijven draaien. Door het draaien ontstaat er een mengelmoes van talen. Tijdens het stellen van de vragen is het altijd belangrijk dat u de entiteiten genoeg tijd geeft om een antwoord te vormen. Dit antwoord wordt gevormd door de mengelmoes van talen die door het draaien aan de zenderknop wordt veroorzaakt.

Het succesvol opnemen van bandstemmen kost tijd en energie. Beluister de opnamen altijd met een koptelefoon. Sommige stemmen zijn namelijk alleen met een koptelefoon goed te horen.

Over de Auteur

De schrijver publiceert met grote regelmaat artikelen die over paranormale of anderszins onverklaarbare verschijnselen gaan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo