Diamanten en Valentijnsdag - Artikelpost

Diamanten en Valentijnsdag

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 960 | Aantal woorden: 666 | Datum: | 0 commentaar

Het klinkt wellicht een beetje afgezaagd, de combinatie diamanten en Valentijnsdag. Dat valt dus echt wel mee hoor! Het is een stuk beter dan zo’n lullige doos met bonbons of een brok chocolade in de vorm van een hartje. Wat zeg je nu eigenlijk wanneer je iemand chocolade geeft… met liefde bewijzen heeft het niets te maken. Nee, dan een mooie diamant! Het symbool voor jullie liefde. Of heb je toch liever een doos Merci als visitekaartje van jullie band samen?

Ultieme Valentijnscadeau voor haar

Wat kan er mis gaan met een prachtige diamant? Een diamanten ring is namelijk een uitstekend kado voor Valentijnsdag. Waarom? De vraag is eerder: Waarom niet? Liefde en diamanten gaan uitstekend samen. Denk maar eens aan een verlovingsring, dat is vrijwel standaard een diamanten ring. Bovendien staat Valentijnsdag in de top 5 van meest populaire dagen om een huwelijksaanzoek te doen. Het is een speciale dag, de dag van de liefde! En wat bezegelt de liefde beter dan een geweldige diamanten ring… in elk geval geen doos met chocolaatjes.

Een diamanten ring

Okee, niet gelijk schrikken. Uiteraard hoeft een diamanten ring niet per se een verlovingsring te zijn. Het kan ook een heel speciaal kado zijn voor iemand. Maar het is wel degelijk een ultiem Valentijnscadeau voor haar. Want wat is een betere manier op je liefde te uitten dan met een diamanten ring? En dat dan op Valentijnsdag. Zo afgezaagd is het echt niet, sterker nog: het is juist superromantisch. Velen zijn je voorgegaan, en zij hadden het echt niet allemaal bij het verkeerde eind, hoor!

Uitgemolken commercie

Natuurlijk zijn er nog steeds mensen die Valentijnsdag een uitgemolken, commercieel product vinden. Ieder zijn eigen mening, weleens van de term ‘jaloers’ gehoord? Uitgemolken is het dus absoluut niet. Want elke dag samen is natuurlijk speciaal, maar op de dag van de liefde mag jullie band toch wel extra beklonken worden. Of niet soms? Je partner zal dit zeker met je eens zijn, helemaal wanneer je een prachtige, zelf uitgekozen diamanten ring aan haar geeft. En dat hoeft echt niet een standaard diamanten ringetje te zijn, je kunt de ring namelijk zelf helemaal opwaarderen en customizen.

Voor de liefde en uit dankbaarheid

Valentijnsdag op 14 februari, de dag dat stellen hun liefde en hun dankbaarheid aan elkaar vieren. En wat is het ultieme symbool van liefde? Een prachtige diamanten ring, inderdaad. Bloemen, kaarten en chocolaatjes daargelaten, dat ene speciale kado hoeft absoluut niet per se anoniem gegeven te worden. Valentijnsdag wordt geassocieerd met het geven van dure kado’s, en dat komt puur wegens het feit dat liefde geen prijs kent. Maar je kunt het natuurlijk wel in een mooie vorm gieten. Valentijnsdag en diamanten is een gouden (witgoud, geelgoud, of platinum) combinatie. Net als jullie tweeën. Dus waarom zou je die liefde niet vorm geven met een mooie diamanten ring, het perfecte Valentijnscadeau voor haar? Het is maar waar je van houdt natuurlijk, maar je kunt er gif op in nemen (niet doen) dat ze blijer wordt van een mooie ring dan van een doos voor chocoladecalorieën!

 Over de Auteur

Waar veel mensen elkaar chocolade geven met Valentijnsdag, geven de echte tortelduifjes elkaar een gepast kado. Vergeet zilverwerk of gouden ringen, een diamant is het ultieme symbool van jullie liefde! Beter dan een doos Merci in elk geval.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo