FB pix Diamond Painting - waarom is het zo hot? - Artikelpost

Diamond Painting - waarom is het zo hot?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2930 | Aantal woorden: 399 | Datum: | 0 commentaar

Diamond Painting is hot, hele gezinnen zitten 's avonds eindeloos steentjes te plakken. Maar waarom? Het concept is al heel oud, want al sinds kinds af aan kleuren en schilderen we op nummer. Maar nu het opeens kleine glimmende steentjes zijn, worden we weer helemaal wild. 

Wat Diamond Painting precies is

Diamond Painting is dus eigenlijk gewoon schilderen op nummer, maar dan met diamantjes (geen echte natuurlijk). Na het bestellen van de Diamond Painting krijg je netjes een volledig pakket thuis met een canvas (met daarop jouw gekozen afbeelding), steentjes, een bakje, een pincet en een pen om de steentjes mee op te plakken. Het canvas is voorzien van tekens en symbolen (die overeenkomen met de steentjes) en een plaklaag. Met je pen pak je 1 voor 1 de steentjes op en die plak je op de plek waar ze horen. Klinkt redelijk simpel toch? Maar juist deze simpelheid maakt het ontzettend verslavend. 

De Diamond Painting verslaving

Het is bizar hoe verslavend het painten is. Velen doen er in eerste instantie lachwekkend over, totdat ze eenmaal bezig zijn. Regelmatig hoor je de hobbyisten dan ook klagen dat ze maar een uurtje wilde painten en dat toen opeens de hele avond voorbij was. Een gemiddelde painting bestaat uit meer dan 50.000 steentjes, dus je hebt er heel wat om op te plakken. Daarom lijkt het alsof je bijna niets hebt gedaan, terwijl je al geruime tijd met de Diamond Painting bezig bent.

Meer weten over Diamond Painting of direct bestellen?

De canvassen komen uit China, maar er zijn een aantal shops die ze hier ook in Nederland aanbieden. Zij halen ze op voorhand uit China zodat de klanten niet hoeven te wachten en de paintings binnen een dag in huis kunnen hebben. Ik vind persoonlijk de Diamond Paintings van Cadeaucounter erg mooi. Hele scherpe afbeeldingen en mooie duidelijke canvassen. Maar pas op, als je eenmaal begint met plakken; dan ben je al snel besmet met het plakvirus en dat kost tijd, veel tijd!Over de Auteur

Ik schrijf graag over zaken die me verbazen in het dagelijks leven. Hele gewone dingen waar niemand bij stil staat, maar die toch wel heel opvallend zijn. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo