Drie verpakkingen voor cadeaus die het product nog mooier weergeven - Artikel Post - Artikel Marketing

Drie verpakkingen voor cadeaus die het product nog mooier weergeven

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 599 | Aantal woorden: 829 | Datum: | 0 commentaar

Als winkelier wil je dat mensen hun oog laten vallen op jouw producten en vervolgens gelijk het product willen kopen. Een goede verpakking speelt hier een belangrijke rol in en de waarde hiervan moet niet onderschat worden. Het zorgt ervoor dat het product beschermd wordt, er mooi verzorgt uitziet en belangrijke productinformatie verteld kan worden. In dit artikel worden drie soorten verpakkingsartikelen voor jou op een rijtje gezet die cadeau’s laten uitblinken.

Blokbodemzakjes voor snoepgoed
Wil je snoepgoed mooi uitstallen zodat mensen kunnen zien wat jij allemaal voor lekkers in huis hebt? Dan kun je heel goed gebruik maken van blokbodemzakjes. Ze zijn transparant verkrijgbaar waardoor alle kleuren er doorheen schijnen. Bovendien ziet het product er dan prachtig verpakt uit. Alleen nog een mooi strikje erin maken met een lint of een etiketje om het zakje af te sluiten en eventueel een leuk kaartje erop plakken. Dan is het cadeau klaar om gegeven te worden.

Bonbon- of cadeaudoosjes
Een prachtig gekleurd doosje waarin heerlijke chocolade bonbons liggen is altijd een fijn aanzicht. Als dit open op de toonbank ligt dan krijgen mensen al snel zin in heerlijke bonbons. Het doosje zorgt ervoor dat de bonbons goed verpakt zijn en de kleuren zorgen ervoor dat de aandacht nog sneller op de bonbons gericht wordt.

Gekleurde papieren zakjes
Deze zakjes kun je gewoon meegeven aan je klanten, maar kunnen ook gebruikt worden om een leuk cadeau in op te bergen doordat deze in mooie kleuren verkrijgbaar zijn. Doordat zakjes niet van plastic, maar van papier gemaakt zijn, is het ook nog eens goed voor het milieu. Duurzaam omgaan met je verpakkingen wordt steeds meer gevraagd van winkeliers en daarom is het verstandig om hier aandacht aan te besteden.

Verpakkingsmaterialen kopen?
Wil je een van deze verpakkingsmaterialen kopen? Ga dan naar de webshop van Moniss, want dit bedrijf heeft al het verpakkingsmateriaal in huis dat je nodig hebt. De artikelen zijn in kleine maar ook in grote aantallen beschikbaar. Door de snelle levering (Maandag tot en met donderdag besteld? Zelfde werkdag al verzonden!) heb jij op de juiste tijd, de verpakkingen bij jou in de winkel liggen. De cadeaus zien er straks goed uit, het is aan jou om er heerlijk snoepgoed of andere producten in te doen en dan zal je jouw klanten een groot plezier doen!

Over de Auteur

Wij schrijven blogs over diverse onderwerpen met daarin handige tips over alledaagse zaken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[255 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo