FB pix Dromen komen uit met Calvin Klein Euphoria Women - Artikelpost

Dromen komen uit met Calvin Klein Euphoria Women

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1060 | Aantal woorden: 392 | Datum: | 0 commentaar

Eind jaren 60 werd het merk Calvin Klein opgericht. Het merk werd weldra bekend dankzij haar klassieke kledingstijl. De verkoop van jeans liep in die tijd als een speer, omdat Calvin Klein besloot zijn naam op de achterzak van zijn jeans te zetten. Het logo van het merk is al net zo bekend als de naam ‘Calvin Klein’ zelf. Zeg nou zelf, bijna iedereen kent de letters ‘cK’ toch? Al is het in etalages, tijdschriften of reclamecampagnes, Calvin Klein is niet meer weg te denken uit de modewereld. En terecht, want het merk heeft een unieke collectie, welke in 1997 is uitgebreid met horloges en juwelen. Jaren eerder had het merk haar collectie al uitgebreid met parfums. In 1978 werd het eerste parfum van Calvin Klein op de markt gebracht. De parfumcollectie bleek een groot succes.

Parfumcollectie Calvin Klein
De verschillende geuren van Calvin Klein zijn gemaakt in samenwerking met de meeste bekende parfumeurs in de parfumwereld. Denk hierbij aan Dominique Ropion, Alberto Morillas of Thierry Wasser. Geen wonder dus dat de parfums van Calvin Klein zo populair zijn. Het merk heeft niet alleen parfums voor vrouwen en mannen op de markt gebracht, maar ook geuren die zowel mannen als vrouwen kunnen dragen. Het eerste parfum dateert van 1978 en het nieuwste parfum is in januari 2014 uitgebracht. Klein is dus al ruim 35 jaar bezig met het ontwikkelen van parfums. Eén van deze parfums is het parfum Euphoria Women.

 

Euphoria Women
Het parfum Calvin Klein Euphoria Women is speciaal ontworpen voor de moderne, sexy vrouw. De sensuele geurcombinatie roept zowel verleiding als verrassing op. Het parfum is in 2005 gelanceerd. Euphoria Women is een fruitig, geheimzinnig parfum dat bestaat uit exotische vruchten en heerlijke bloemengeuren. Calvin Klein Euphoria Women is ontwikkeld voor vrouwen die willen vluchten van de dagelijkse sleur en haar dromen wil laten uitkomen. Euphoria Women laat deze dromen uitkomen! De boodschap is niet voor niets dat je moet genieten van het leven!

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo