Een grinder gebruiken, wat moet je precies weten? - Artikelpost

Een grinder gebruiken, wat moet je precies weten?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 649 | Aantal woorden: 1359 | Datum: | 0 commentaar

In de praktijk kan er worden vastgesteld dat de voorkeur van heel wat marihuana liefhebbers uitgaat naar het vermalen of grinden van hun wiet met behulp van een speciaal daarvoor uitgevonden hulpmiddel. We hebben het hierbij natuurlijk over de grinder. Met een grinder wiet vermalen verloopt niet alleen een behoorlijk stuk efficiënter, daarnaast ben je ook altijd verzekerd van een gunstiger eindresultaat. De kans is best bestaande dat je er tot dusver altijd voor hebt gekozen om de wiet te vermalen met je vingers en dat, dat al die tijd uitstekend is gelukt. Geloof ons echter vrij als we zeggen dat je dit nooit nog zal doen wanneer je eenmaal gebruik hebt gemaakt van een grinder. Je komt alles te weten over het gebruik van dit hulpmiddel hier op deze pagina.

Waarom gebruik maken van een grinder?

Er kan in de praktijk worden vastgesteld dat er voor het vermalen van de cannabis knoppen op twee verschillende manieren te werk kan gaan. In eerste instantie kan je dit gewoon met de vingers doen. Daarnaast is er echter ook de mogelijkheid om met een grinder wiet te vermalen. Deze laatste optie wordt door het merendeel van de mensen uiteindelijk toch geprefereerd. Er zijn veel marihuana liefhebbers die een geruime tijd van hun leven gewoon de cannabis knoppen met de vingers vermalen tot ze er één keer voor kiezen om gebruik te maken van een grinder. Wanneer men dit doet komt men er plots achter dat het vermalen op deze manier niet alleen vlotter verloopt, maar ook zorgt voor een aanzienlijk gunstiger eindresultaat. Spreekt dit jou ook wel aan? Dan is het sowieso een aanrader om ervoor te kiezen om gebruik te gaan maken van een grinder. 

Welke verschillende soorten grinders bestaan er allemaal? 

Wanneer je graag met behulp van een grinder wiet wil vermalen zal je kunnen vaststellen dat er op de markt tal van verschillende uitvoeringen zijn terug te vinden. We kunnen hierbij denken aan:

  • Tweedelige grinders;
  • Driedelige grinders;
  • Vierdelige grinders;

In het merendeel van de gevallen wordt er standaard door de meeste mensen voor gekozen om te kiezen voor de aankoop van een tweedelige grinder. Echter zijn er ook drie- en vierdelige exemplaren op de markt verkrijgbaar. Deze zijn wat complexer waardoor ze je tegelijkertijd ook logischerwijs wat meer mogelijkheden aanbieden. Dit gezegd hebbende is het zo dat voor het merendeel van de mensen waarschijnlijk de tweedelige exemplaren reeds voldoende zullen zijn.

Wat is nu precies de meest kwalitatieve grinder?

Met een grinder wiet vermalen is dus op verschillende manieren mogelijk. Wist je bovendien ook dat het mogelijk is om een grinder aan te schaffen in verschillende materialen? In grote lijnen maken we wat dit betreft een onderscheid tussen drie verschillende opties. Het gaat hierbij concreet om:

  • Grinders gemaakt van hout;
  • Grinders gemaakt van plastic; 
  • Grinders gemaakt van metaal; 

Voor elke grinder geldt natuurlijk dat ze over bepaalde voordelen beschikt. Voor de exemplaren van plastic en hout geldt bijvoorbeeld dat ze beschikken over een voordelig prijskaartje. De metalen exemplaren zijn dan weer een behoorlijk stuk steviger en hebben een merkelijk langere levensduur. Over het algemeen wordt het dan ook sterk aangeraden om te kiezen voor een metalen grinder.Over de Auteur

Als specialist op het gebied van grinden deel ik graag mijn tips. Zo hebben we de verschillende soorten grinders op een rijtje gezet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo