Een inrijstelling om producten overzichtelijk op te slaan - Artikelpost

Een inrijstelling om producten overzichtelijk op te slaan

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 374 | Aantal woorden: 501 | Datum: | 0 commentaar

Een inrijstelling koop je bij Ferretto Group. Ferretto Group is de ideale manier om een inrijstellingen te kopen. De Ferretto Group heeft al vele inrijstellingen ontworpen en geïnstalleerd, dit heeft Ferretto Group niet alleen in Nederland gedaan, niet alleen in thuisland Italië, maar over de hele wereld.

De ervaring die Ferretto Group heeft opgedaan bij bedrijven over de hele wereld wordt keer op keer weer ingezet bij de installatie, het ontwerpen en het onderhouden van een inrijstelling.

Een inrijstelling is de ideale manier om een magazijn met grotere producten in te richten. De inrijstelling dankt zijn naam aan de manier waarop de stelling wordt gevuld en geleegd. Dit gebeurt door een vorkheftruc, deze kan de stelling inrijden en producten pakken of wegeleggen. Het handige aan een inrijstelling is het hoge opslag volume, de beschikbare ruimte wordt optimaal benut.  De stelling werkt volgens het LIFO systeem. Het LIFO systeem is het Last in First Out systeem. Als een partij in de stelling wordt gezet moeten de producten die het laatste zijn ingezet er het eerste weer uit gehaald worden om bij de andere producten te komen. Zo blijft het overzicht ten alle tijden gehandhaafd en zullen producten nooit kwijt raken.

De Ferretto Group is zoals eerder vermeld een internationale partij. Het bedrijf heeft vestigingen in Italië, Egypte, Brazilië, Nederland, India, Canada en China. Zo veel ervaring zorgt voor een continue kwaliteit in de producten die Ferretto Group aflevert.

De inrijstellingen van Ferretto Group zijn erg veilig, ze worden gemaakt met een stijve contructies. En afhankelijk van de specifieke eisen kan de stelling worden gemaakt met horizontale en verticale stabiliteitsverbanden. De inrijstellingen kunnen geleverd worden met aanrijbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat een onoplettende chauffeur geen ongelukken kan veroorzaken. Als laatste hulpmiddel voor een optimaal magazijn kan Ferretto Group de vloer bij de inrijstelling voorzien van vloermarkeringen, daardoor weten de chauffeurs altijd de weg en de rijrichtingen.

Neem snel contact op met Ferretto Group om alles te weten te komen van de inrijstelling.

 

                                              Over de Auteur

Ferretto Group, een internationaal bedrijf dat logistieke- en magazijn oplossingen kan leveren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo