Een nieuwe papiervernietiger aanschaffen - Artikelpost

Een nieuwe papiervernietiger aanschaffen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 955 | Aantal woorden: 487 | Datum: | 0 commentaar

Het kopen van een nieuwe papiervernietiger is niet iets wat u iedere dag doet. De techniek van deze machines blijft gelukkig redelijk traag waardoor je je niet iedere paar jaar hoeft te verdiepen in al dan niet nieuwe producten. Uiteraard zijn er wel een aantal zaken waar je goed op moet letten, deze gaan we hieronder bespreken.

Hoe veel wilt u vernietigen: Het is belangrijk dat u van te voren weet hoeveel papier u denkt in de toekomst te willen vernietigen. Gaat het om incidenteel een paar velletjes of is het de bedoeling dat de machine dagelijks aan het werk is. Wanneer het slechts om incidenteel een paar velletjes gaat gewoon bij u thuis dan hoeft het niet zo’n grote papiervernietiger te zijn. Wanneer het de bedoeling is dat de machine veel moet vernietigen is het wel interessant om een grotere/zwaardere papiervernietiger aan te schaffen. Deze kunnen grotere hoeveelheden papier per keer aan en zijn minder gevoelig voor vastlopers.

Wat wilt u vernietigen: Naast de hoeveelheid die u  moet weten voor de aanschaf van een nieuwe machine is het ook belangrijk dat u weet wat u wilt vernietigen. Een machine die uitsluitend mooie A4-tjes moet vernietigen kan van een eenvoudigere kwaliteit zijn dan een machine die ook nietjes en paperclips moet aankunnen. Misschien wilt u zelfs wel pasjes en cd’s/dvd’s kunnen vernietigen, allemaal onderdelen die u voor aanschaf van een nieuwe machine moet weten. Over het algemeen is het wel zo dat hoe krachtiger de papiervernietiger is hoe meer deze zonder problemen kan vernietigen.

Hoe belangrijk zijn de documenten die vernietigd moeten worden: Het ene document is belangrijker dan het andere document. Een papiervernietiger maakt lange stroken van uw documenten zodra deze ingevoerd zijn in tussen de snijmessen. Een papierversnipperaar maakt zoals de naam al doet vermoeden snippers van uw documenten, dit is natuurlijk veel fijner en nauwkeuriger vernietigen dan stroken. Ook kunt u kiezen uit verschillende formaten van de stroken en snippers. Uiteindelijk is het een regel dat hoe fijner het vernietigingsproces moet worden des te hoger de aanschafprijs van de machine zal uitvallen.

Conclusie: Denk goed na voor u een nieuwe machine gaat kopen. Kijk goed naar de verschillende merken en specificaties van de papiervernietigers en vraag eventueel hulp van een specialist in kantoorartikelen. Het is een dure aanschaf dus zorg ervoor dat u de juiste beslissing neemt.Over de Auteur

Ik schrijf graag over diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo