FB pix Een rein tapijt is fijn! - Artikelpost

Een rein tapijt is fijn!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 958 | Aantal woorden: 489 | Datum: | 0 commentaar

Veel huishoudens bedrijven organisaties en zorginstellingen  hebben er wel één: een tapijt. Een tapijt is erg mooi en zorgt voor wat meer sfeer. Echter vergeten sommigen mensen dat je een tapijt wel schoon dient te houden. In een tapijt kan veel viezigheid achterblijven. Zeker als het tapijt in een drukke ruimte ligt. Naast de hygiëne wil het oog natuurlijk ook wat. Een schoon tapijt ziet er veel mooier uit dan een vies tapijt.

 

Een tapijt reinigen is niet makkelijk, het is een groot en onhandig object en na een poos met een mattenklopper is nog steeds niet al het vuil weg. Gelukkig zijn er professionele schoonmaakdiensten die een tapijt kunnen reinigen met professionele manieren.

 

Eén van die bedrijven is schoonmaakservice R. de Jong. Schoonmaakservice R. de Jong is een familiebedrijf. R. de jong doet ook aan het tapijt reinigen. Ze hebben hier meerdere manieren voor.

 

De bonnetmethode gebruikt een heel klein beetje vocht. De bonnet methode wordt ingezet bij kleine vervuiling zoals vlekken.

 

De droogpoederreinigingsmethode maakt gebruikt van poeder. De poeder wordt op het tapijt gestrooid en daarna weer verwijdert. Het poeder neemt het vuil op en zo wordt het tapijt gereinigd.

 

De sproei-extractiemethode wordt gebruikt bij zware vervuiling. Er wordt hier gebruik gemaakt van water en een reinigingsmiddel. Dit water wordt er direct weer uit gezogen. Het tapijt wordt gespoeld. Deze methode wordt toegepast bij grote vervuiling. Er kan veel vuil tegelijk worden meegenomen.

 

Schoonmaakservice R. de jong hecht veel waarde aan service.  Het bedrijf heeft speciaal gekozen voor een beperkt werkterrein om zo een goede klantbinding te krijgen en persoonlijk contact kan onderhouden.

 

Tapijt reinigen kan dus bij schoonmaakservice R. de Jong. Bij dit bedrijf bent u verzekerd van uitstekende service en uitstekend resultaat. Wilt u uw tapijt reinigen door schoonmaakservice R. de Jong? Neem dan vlug contact met ze op. De medewerkers helpen u graag verder en vertellen u alle opties!

 Over de Auteur

Schoonmaakservice R. de Jong reinigd uw tapijt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo