Een representatieve entree met een schoonloopmat met logo - Artikel Post - Artikel Marketing

Een representatieve entree met een schoonloopmat met logo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: arnome
Gezien: 218 | Aantal woorden: 370 | Datum: Tue, 7 Nov 2017 | 0 commentaar

De eerste indruk van het bedrijf krijgen bezoekers natuurlijk ook bij de entree van jullie kantoorpand. Een schoonloopmat met logo geeft de entree een schone en professionele uitstraling. Dit is belangrijk aangezien men dan met een goed gevoel het bedrijf binnenstappen. De schoonloopmatten met logo zijn verkrijgbaar in diverse formaten (groot en klein) zodat ze altijd passen in de entree van het bedrijf. Door de nylon vezels wordt het vuil onder de schoenen vandaan geschraapt waardoor de entree zuiver blijft. Deze matten absorberen tevens het water en vocht wat onder schoenen zit waardoor de entree ook droog blijft. Hierdoor kunnen bedrijven besparen op schoonmaakkosten omdat de entree minder vuil is.

Schoonloopmatten met logo van het bedrijf erop

De logomatten kunnen voorzien worden van elke wensbare opdruk. Naast het bedrukken van de schoonloopmat met een logo, worden de matten ook vaak bedrukt met waarschuwingssymbolen. Hierdoor dient de mat als een soort signaalmat. Denk hierbij aan matten met een symbool erop wat aangeeft dat het in die ruimte verboden is om te roken.

De kwaliteit van het logo op de schoonloopmat behouden

Om de opdruk van het logo op de matten mooi te houden, is het van belang de schoonloopmat met logo regelmatig te wassen. Hierdoor blijft niet alleen de opdruk mooi, maar wordt ook de werking van de schoonloopmat behouden. Bij slecht onderhoud raken de nylon vezels namelijk verzadigd waardoor vuil en vocht niet meer optimaal opgenomen kunnen worden. Het is om deze reden dan ook aan te raden het onderhoud van de schoonloopmatten uit te besteden aan de daarvoor speciaal bestemde wasserijen. Zij hebben een wasproces wat precies is afgestemd op deze producten. Dit scheelt op termijn in kosten en je bent verzekerd van een representatieve entree van jouw bedrijf.Over de Auteur

Ik ben werkzaam bij een wasserij waarbij we veel bedrijven helpen een representatieve entree te hebben door de juiste matten te leveren en die te onderhouden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo