FB pix Een Waargebeurd Onverklaarbaar Verhaal - Artikelpost

Een Waargebeurd Onverklaarbaar Verhaal

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1460 | Aantal woorden: 402 | Datum: | 0 commentaar

Er zijn wel vaker onverklaarbare en toevallige gebeurtenissen waarvan we echt de rillingen krijgen als we het lezen. Of dat je denkt, “is dit wel degelijk gebeurt?” Dit verhaal zal je pas echt laten zien dat sommige onverklaarbare gebeurtenissen toch wel degelijk waar gebeurt zijn!

Dit verhaal is wel een van de meest merkwaardigste, toevallige en bovenal geregistreerde gebeurtenis in het verleden. De gebeurtenissen zijn verspreid over een periode van bijna driehonderd jaar. Het gaat om drie schepen die in de Straat van Menai voor de kust van Wales naar de kelder gingen. Helaas haalde ze op 5 december 1664 niet hun eindpunt. Onderweg is het schip met daarop 81 passagiers ten onder gegaan. Van al die passagiers was het maar één die deze gebeurtenis overleefde, zijn naam was Hugh Williams.

Niks vreemds aan, het is 1664 en de boten waren nog niet zoals nu degelijk en sterk gebouwd zodat ze tegen weer en wind in konden. Maar 121 jaar later op 5 december 1785 zonk er opnieuw een schip in de Straat van Menai. Ook bij dit schip kwam iedereen om op één na dan. De naam van die ene passagier was Hugh Williams.

Dat er uitgerekend 2 schepen, op dezelfde dag, van dezelfde maand, in hetzelfde zeegebied ondergaan, is dan nog zeker geen wereldschokkend nieuws te noemen. Maar zoals je hebt gelezen waren er in beide gevallen maar één overlevende bij deze scheepsongelukken. Die zoals we hebben gelezen in beide gevallen Hugh Williams heten. Hier word het al zeker een stuk griezeliger. Maar dan kan je natuurlijk nog je twijfels hebben.Het is maar twee keer gebeurt, en dat de persoon Hugh Williams heet, ja dat is gewoon toeval te noemen!

Maar hier eindigt dit verhaal nog zeker niet. Want op 5 december 1860 zonk er opnieuw in de Straat van Menai een derde, maar wel veel kleiner schip. Op dat schip waren op dat moment 25 man aanwezig. Allen kwamen om bij dit schipsongeluk. Allemaal op (alweer) één na! En raad eens? Juist! Ook zijn naam was: Hugh Williams!Over de Auteur

Skyrocket schrijft al artikelen op het web zolang hij het zich kan herinneren. Hij specialiseerd zich niet alleen in gezondheid en design, maar je kan ook zijn nieuwste website bekijken op ventless gas fireplaces waarop de beste gas fireplace repair tips te vinden zijn!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo