FB pix Een zwangerschapscadeau kiezen - Artikelpost

Een zwangerschapscadeau kiezen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1173 | Aantal woorden: 390 | Datum: | 0 commentaar

Wordt er in jouw omgeving binnenkort een baby geboren? Dan hoort daar uiteraard een zwangerschapscadeau bij. Een voor de hand liggend cadeau zijn babykleertjes. Iets waar eigenlijk het gros van de visite mee aan komt zetten. Echter: er is meer nodig dan alleen kleding. Kleding is praktisch, maar er bestaan nog talloze andere praktische zwangerschapscadeaus.

Enkele zwangerschapscadeau tips

Knuffels zijn altijd al een hot-product geweest. Knuffels vallen eigenlijk altijd wel in de smaak. Knuffels worden door de baby's vanaf een maand of 6 in gebruikt. Een knuffel geeft het kind een veilig gevoel en biedt de nodige troost wanneer dit nodig is. Knuffels zijn in vele winkels al vanaf een kleine 10 euro verkrijgbaar. Er zijn merken op de markt zoals Happy Horse die al jaren knuffels ontwerpen en hier bijpassende producten bij procuderen. Zo zijn er van Elephant Gaby (een product van Happy Horse) de knuffel, rammelaar en knuffeldoekje. 

Een ander praktisch cadeau is babyspeelgoed. Elk speelgoed stimuleert het motoriek van de baby op zijn eigen wijze. Vanaf 9 maanden zou de baby kunnen gaan spelen met bijvoorbeeld de bekende  Musical Stack Ball Game van Tiny Love. Een spel waarmee de baby vaardigheden aanleert als stapelen, sorteren, koppelen, openen, sluiten, verdwijning en terugkeer van objecten. Op de markt zijn nog vele andere leuke cadeaus waarmee de baby nieuwe vaardigheden leert.

Komt u er echt niet uit?

U kunt niet slagen voor bijvoorbeeld een knuffel, speelgoed of kleding? Kijk dan eens naar de Baby GiftCard. Dit is een cadeaucard die met een persoonlijke tint. U kunt deze tijdens of na de zwangerschap geven aan de vrouw. Zij kan deze bon besteden bij een groot aantal webwinkels. Handig als u zelf geen tijd heeft om iets uit te zoeken of niet kunt slagen en het voorkomt dat de vrouw/ouders dubbele producten krijgen. 

 Over de Auteur

Kraamkado.nl is een webwinkel waar u terecht kunt voor een passend kraamkado.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo