Er gaat niets boven verpakkingsmateriaal uit Groningen! - Artikelpost

Er gaat niets boven verpakkingsmateriaal uit Groningen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 160 | Aantal woorden: 654 | Datum: | 0 commentaar

Wie het van groot belang vindt dat verzendingen zo veilig mogelijk over worden gebracht, gaat natuurlijk in zee met de experts van Bonsema Verpakking!

Je pakket mag zo groot of klein zijn als je zelf wilt, aangezien onze experts werkelijk álles aankunnen. Dankzij het grote aanbod aan dozen, zakken en enveloppen van Bonsema Verpakking vind je precies wat je nodig hebt om jouw items te verzenden. Bevat je pakket breekbare materialen? Geen probleem! Bij ons vind je namelijk ook het beste opvulmateriaal dat je je maar kunt wensen om je verzending volledig te beschermen tegen ongelukken onderweg. Zo is de ontvanger straks net zo blij als de verzender!

Verpakking bedrukken

Mag het voor jou wel wat persoonlijker? Dan ben je bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres om je verzendmateriaal te laten bedrukken! Laat bijvoorbeeld je huisstijl en je bedrijfslogo op je verzenddozen prijken, zodat je ontvangers direct weten van wie hun pakketje afkomstig is. Of laat de gehele doos bedrukken. Bovendien kun je het verpakkingsmateriaal laten voorzien van een tintje dat past bij de gelegenheid, bijvoorbeeld een verjaardag. Zo weet de geadresseerde meteen op wat voor manier er aan hem of haar wordt gedacht! Lever daarom gerust je ontwerp aan, zodat onze experts direct aan de slag kunnen. Kun je bij het design van je verpakking wel wat hulp gebruiken? Dan helpt ons team je maar wat graag!

Verpakking op maat

Het ene pakket is het andere niet. Daarom voorzien we bij Bonsema Verpakking ook in verpakking op maat! Met onze speciale machine kunnen we ieder formaat doos voor je fabriceren. Bovendien is iedere oplage hierbij mogelijk, hoe groot of klein dan ook! Wanneer je het resultaat ziet, weet je direct dat de beste verpakkingen uit Groningen komen. Wij leveren de stevigste materialen af voor een scherpe prijs. Zo zorgen we ervoor dat we aan al jouw wensen voldoen en dat al wat je wilt verzenden veilig op de bestemming aankomt. Op de kwaliteit van Bonsema Verpakking kun je altijd vertrouwen!
Over de Auteur

Lees de leuke blogs van Bonsema Verpakkingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo