FB pix Ervaar de groene frisheid van Balenciaga's Rosabotanica! - Artikelpost

Ervaar de groene frisheid van Balenciaga's Rosabotanica!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1095 | Aantal woorden: 515 | Datum: | 0 commentaar

Houd je van bloemachtige parfums met houtachtige en citrus accenten? Dan vind je Rosabotanica van Balenciaga vast en zeker  helemaal geweldig. Topnoten als hyacint, roos, grapefruit en eikenblad vermengen zich en zorgen voor een explosie aan ‘groene’ frisheid. Tijdens het sprayen komt er een sterk poederachtig roos accent vrij. Als deze opening vervlogen is, dient zich een mengeling van patchoeli en roze peper aan. Dit geeft het geheel een kruidachtige twist en het hoofdingrediënt roos verdwijnt naar de achtergrond. Balenciaga Rosabotanica is dus absoluut geen vlakke geur, maar een sprankelende mix van bestanddelen. Door dit complexe karakter, voelt Balenciaga Rosabotanica aan als een tweede huid en word je meegevoerd naar de geur en beleving van exotische bloementuinen.

Door het frisse karakter van Rosabotanica is dit parfum ideaal als lente- en zomergeur. Balenciaga Rosabotanica kun je perfect dragen als parfum voor overdag. De kruidige twist maakt Rosabotanica van Balenciaga tevens uitermate geschikt als parfum voor die ene speciale gelegenheid.

Laten we ook de verpakking van Balenciaga Rosabotanica niet vergeten! Geïllustreerd door fel gekleurde bloemen die in contrast staan met de zwart-wit gestreepte verstuiver wordt een prachtige en unieke flacon gecreëerd. Een ware lust voor het oog!

Gezicht van Rosabotanica is Kristen Stewart, bekend van de Twilight saga en als ex-vriendin van de knappe Robert Pattinson. Zij sierde ook al de advertentiecampagne van Rosabotanica’s voorganger: Florabotanica. Voor de advertentiecampagne werd Stewart bedekt met dezelfde fel gekleurde bloemen die op de flacon van Balenciaga’s Rosabotanica te zien zijn. Balanciaga ziet in Kristen Stewart de belichaming van zijn geuren: elegant en sexy, maar op een subtiele manier.

Rosabotanica is verkrijgbaar in 30, 50 en 100 ml. Er is bovendien een heerlijke bodylotion verkrijgbaar in de Rosabotanica-lijn van Balenciaga.Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo