FB pix Feest vieren met een thema - Artikelpost

Feest vieren met een thema

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1377 | Aantal woorden: 637 | Datum: | 0 commentaar

Vind jij een feestje met een speciaal thema leuk? Dan kun je hier nu voor gaan kiezen want een thema kan een feestdag iets speciaals mee geven. Het gaat over een thema dat je feest nader invult en vorm geeft, het voorkomt dat je feest er een uit een dozijn is. Dit gaat er voor zorgen dat jouw feest meer is dan kletsen, snoepen en drinken. Het zorgt dat je feest erbovenuit springt en dat is natuurlijk leuk want ook tijdens de voorbereidingen heb je al veel plezier.

Een thema-feest verzinnen
Maar hoe verzin je nu eigenlijk een thema-feest? Bij een themafeest gaat het om een feest dat je invult en vorm geeft door een onderwerp te kiezen voor je feest dat je leuk vindt en denkt dat je gasten het ook leuk zullen vinden. Het is daarom goed als je een thema kiest dat zich eenvoudig nader laat in vullen, zonder te veel moeite en zonder te veel geld dat is wat je wilt toch? Je kunt denken aan een hobby, een land, een werelddeel, een sport, muziek, de natuur, zwemmen, voetballen, er zijn veel thema’s waar je uit kunt kiezen.

Hoe je themafeest nader in te vullen?

Waar moet je aan denken als je een feest gaat organiseren? Er zijn veel dingen die hierbij komen kijken om te beginnen heb je:
-    Uitnodiging, een thema en een uitnodiging horen bij elkaar. Je kondigt je thema-feest aan en kiest een passende afbeelding en misschien nog een uitspraak zodat het feest meteen duidelijk is voor iedereen.
-    Verlanglijst, heb jij een feestje waarbij je cadeautjes van je gasten kunt vragen? Dan kun je ze uit gaan kiezen die bij je thema passen, bijv. als je op vakantie gaat kun je boeken of informatie vragen over dat land.
-    Hapjes en drankjes, je kunt proberen de hapjes en drankjes in te vullen aan de hand van je thema. Je bitterbal wordt een voetbal en zo kun je dat met andere gerechten ook doen.
-    Muziek hoort er bij. Je kunt zelf de muziek regelen maar je kunt ook een DJ inschakelen die een passend muziekje gaat maken voor je feestje, de hele avond wordt er dan gedraaid en je hebt hier verder geen omkijken meer naar. Past het binnen je budget? Dan kun je het doen en anders maak je zelf een muziek cd of twee en dan wissel je die gedurende de avond af zodat mensen er naar kunnen luisteren en eventueel kunnen dansen.
-    Versiering, de thema-versiering hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Je kunt veel dingen zelf maken en de feestelijke sfeer is er al snel met ballonnen en slingers.
-    Kleding, kun jij passende kleding verzinnen voor jezelf? Misschien daag je je gasten uit om dat ook te doen. Er zorgt altijd voor meer sfeer en gezelligheid tijdens je feestje.

Feestelijke conclusie
Door te kiezen voor een thema kan je feest iets extra’s meegegeven worden. Dit geeft het feestvarken voorpret en gasten denken ook na als zij een feest gaan geven. Het hoeft allemaal niet duur te zijn zoals je hier hebt kunnen lezen dus zorg er voor dat je ook een feestje gaat geven en gaat genieten van de mogelijkheden!

Over de Auteur

Ik schrijf artikelen over feesten en feesten organiseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo