De 6 festival benodigdheden voor dit seizoen - Artikel Post - Artikel Marketing

De 6 festival benodigdheden voor dit seizoen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 115 | Aantal woorden: 721 | Datum: | 0 commentaar

 

Elk jaar zijn er wel bepaalde trends of nieuwe handige snufjes voor festivals te vinden, waar je eigenlijk dat jaar niet zonder kan. Toch blijven er ook altijd de algemene handige tips, zoals goedkope zonnebrillen en fijne festivaltenten. Hieronder hebben we zes items genoemd waar je dit festivalseizoen niet zonder wilt zitten!

1. Goedkope zonnebril

 

Als je naar een weekendfestival gaat wil je geen dure zonnebril meenemen, omdat de kans vrij groot is dat je zonnebril ergens sneuvelt tijdens het weekend. Wat wil je dan wel? Een goedkope zonnebril natuurlijk! Er zijn verschillende webshops die leuke zonnebrillen aanbieden voor een zacht prijsje. Zorg dus dat je die inslaat voordat je op weg gaat naar je meerdaagse festival!

2. Floatie

 

Of je nu een opblaasbare flamingo, eenhoorn, toekan, zwaan of een alpaca kiest, de floatie hoort er ook dit jaar weer helemaal bij! Ook de etenswaren zoals een pizzapunt, ijsje, ananas of donut is weer helemaal hot. Maak er dus een opblaasfeestje van. Ze zijn al voor weinig te koop bij de Primark of de Xenos, dus als je niet kunt kiezen kun je er altijd meerdere meenemen.

3. Een koele tent

 

Niks vervelender dan om 8:00 ’s ochtends na een lange dag al uit je tent te moeten omdat die omgetoverd is tot sauna in de braaiende zon. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende fabrikanten die ervoor gezorgd hebben dat hun tenten de zon reflecteren en dat het binnen heerlijk koel blijft. Ook zijn deze tenten vaak zwart van binnen, waardoor je lekker lang in het donker uit kunt slapen. Laat ze nu ook nog als opgooitent komen, ideaal om dus met je brakke hoofd op de laatste dag ook weer in te vouwen!

4. Glitters

 

Het festival seizoen wordt dit jaar gekenmerkt door glitters overal. Op je jukbeenderen, decolleté, je billen, of in je haar, je kunt er alle kanten mee op. Het lijkt wel hoe meer glitters, hoe beter deze zomer. Gaan die glitter billen je toch allemaal wat ver? Een paar kleine glitteraccenten kunnen ook al je outfit compleet maken.

5. Apps om je vrienden te vinden

 

Ken je dat? Dat je al een uur op zoek bent tussen het publiek waar je vrienden nu gebleven zijn, terwijl je een tree bier probeert te balanceren boven alle andere festivalgangers? Daar zijn nu hele gemakkelijke oplossingen voor in de vorm van apps. Sommige festivals bieden zelf een app aan om je vrienden mee terug te vinden, en voor anderen kun je de algemene friend finders gebruiken.

6. Oordopjes

 

Zowel overdag muziekoordopjes als ’s nachts oordopjes die alle geluiden dempen: neem ze mee! De muziekoordopjes dempen de harde bass geluiden en beschermen je gehoor zo tegen gehoorbeschadiging. Daarnaast is een festivalcamping ’s nachts nooit stil, en als je op de laatste dag ook nog van de artiesten wilt kunnen genieten, is een beetje nachtrust wel wenselijk. Neem dus allebei deze soorten oordopjes mee: Je zult me dankbaar zijn!

Welke festivals ga jij meepakken deze zomer?

 

 Over de Auteur

Blogger

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[115 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo