FB pix ForYou Manifestatie - Artikelpost

ForYou Manifestatie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1858 | Aantal woorden: 437 | Datum: | 0 commentaar

De ForYou Manifestatie Dag word gehouden 4 juni te Maarssen. Deze dag staat in het teken van gezondheid en spiritualiteit. Maar deze manifestatie is een dag waar je zelf van alles kunt ondernemen, zien, ruiken, proeven en voelen en het is dus zeker géén beurs. Je zult dus alles zelf ervaren: de dingen 'eerst zien, en dan geloven', zoals de wetenschappers altijd willen.

Op zaterdag 4 juni a.s. zal de eerste grote For You Manifestatie Dag plaatsvinden in de Seats2Meet in Maarssen. Het is een dag vol interessante lezingen, workshops en consulten. Wie komen er allemaal? Christine Pannebakke geeft een lezing over Vrouwen Power, die ook voor de mannen interessant is.

Anton Teuben van Stichting Niburu komt persoonlijk praten over de boodschappen van buitenaardsen:, wie zij zijn en waarom zij hier komen. Zeker na de vrijgegeven FBI-files vol verrassende verslagen, een heet thema.

Jacqueline Tull zal een verhelderende uiteenzetting geven over het naderende jaar 2012 en 'de terugkeer van de liefde'. Jacqueline is een expert op het gebied van alles wat met de Maya’s te maken heeft, en legt hun voorspellingen voor de toekomst van de aarde uit.

Tresi Barros, ook wel de 'nieuwe Derek Ogilvie' genoemd zal optreden. Zij kan zichzelf helemaal in trance brengen zodat Isaak, haar gids, haar over kan nemen. Isaak heeft niet alleen algemene boodschappen van gene zijde, maar is ook bereid om persoonlijke vragen uit het publiek te beantwoorden.

En natuurlijk is Jo van Buuren, van de Sterrenpoort en het Venuswater-Plan, aanwezig. Een oude bekende die geen nadere introductie behoeft. Ook Jo kunt u persoonlijke vragen stellen - of gewoon de hand schudden!

Denk bij workshops aan: werken met dolfijnen, aartsengelen, Munay Ki, Feng Shui, meditaties, het leven van je droom, en de Schumann Resonantie. En als je interesse hebt, kun je ook een persoonlijk consult of healing krijgen. Van bijvoorbeeld Annemiek Netten, Cor Prevo, Omata, Sonja Dover, Henny Vermeijs, en Louisa Perreyn.

En last but not least komen de drie 'Dutch Mediums' een demonstratie geven. Zij zullen 'live' overledenen contacteren en bewijzen dat leven is na de dood. ForYou's Jacky van de Berkt (tevens Dutch Mediium), Roxanne, Blanche en Terry Rose zijn uiteraard ook aanwezig en zullen u hartelijk verwelkomen. Komt u ook?

Over de Auteur

ForYou is een nieuw televisieplatform op internet, dat aandacht besteedt aan spiritualiteit in de breedste zin des woords.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Psychic Witch
Psychic Witch

€ 17,96
Toon product

Moonology Manifestation Oracle: A 48-Card Moon Astrology Oracle Deck and Guidebook
Moonology Manifestation Oracle: A 48-Card Moon Astrology Oracle Deck and Guidebook

€ 17,30
Toon product

The 369 Manifestation Journal
The 369 Manifestation Journal

€ 15,83
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[199 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[95 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo