FB pix Foundation van Lancôme voor ieder huidtype - Artikelpost

Foundation van Lancôme voor ieder huidtype

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 3512 | Aantal woorden: 401 | Datum: | 0 commentaar

Lancôme is in 1935 opgericht en is sindsdien expert op het gebied van make-up en cosmetica. De oprichter van Lancôme, Armand Petitjean, droomde ervan om alle vrouwen het allermooiste te geven. Hij begon dan ook in Parijs met het creëren van zijn eigen parfums en een jaar later creëerde hij ook al verschillende huidverzorgings- en make-upproducten.

Lancôme is erg populair onder de vrouwen en ook de foundations doen het erg goed. Maar waar heeft Lancôme deze roem aan te danken? Lancôme heeft ruim 2500 onderzoekers in dienst welke dagelijks in het laboratorium werken om verschillende tests en kwaliteitscontroles uit te voeren. Met deze werkwijze garandeert Lancôme dat haar producten de samenkomst zijn van kwaliteit en luxe.

Daarnaast heeft Lancôme veel verschillende foundations in haar assortiment. Waaronder: Miracle Air de Teint, Teint Visionnaire en Teint Idole Ultra. Van dunne, vloeibare foundations tot aan de best dekkende poeders, Lancôme heeft het in haar assortiment. Aan alle huidtypen en de bijbehorende behoeftes is gedacht.

Om het beste resultaat te krijgen, is het heel belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de behoefte van de huid. Gebruik, wanneer je een vette huid hebt, liever foundation in een poedervorm en wanneer je een droge huid hebt, is vloeibare foundation meer geschikt. Ook aan de rijpere huid is gedacht: de Effacernes Longue Tenue is hier uitermate geschikt voor.

Naast de soort foundation is het minstens zo belangrijk om de goede kleur te kiezen. Kies de kleur die het meest op jouw huidskleur lijkt. Een goede kleur foundation maakt de huid niet lichter, maar ook niet donkerder. Wanneer de foundation na het aanbrengen en blenden eigenlijk niet meer opvalt, heb je een goede keuze gemaakt. Grote kans dat, wanneer je naar een foundation op zoek bent, je bij Lancôme aan het juist adres bent. Dit vanwege het grote assortiment en Lancôme’s eindeloze streven naar kwaliteit en luxe.  Over de Auteur

Schrijft graag over uiterlijke verzorging en cosmeticaproducten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo