Ga jij mee in de hypes die speelgoedfabrikanten creëren? - Artikel Post - Artikel Marketing

Ga jij mee in de hypes die speelgoedfabrikanten creëren?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: wplugers
Gezien: 438 | Aantal woorden: 390 | Datum: Thu, 7 Nov 2013 | 0 commentaar

Kinderen krijgen vanaf hun geboorte al speelgoed van ouders en familie. Het begint vaak met een rammelaar, pluche knuffels of een toren van cirkels. Later worden dit spullen om mee in het zand te spelen, auto’s, poppen of bouwstenen. Er is voor ieder kind wat wils te verkrijgen en op de verpakking wordt goed aangegeven voor welke leeftijd het Koppen speelgoed is bedoeld.

Als ouder kun je gek worden van de reclames op TV waarin kinderen nieuw speelgoed krijgen te zien. Omdat klasgenootjes ook het speelgoed krijgen, wil je eigen kind dit ook hebben. De producenten weten namelijk goed een hype te creëren en hun producten leuker doen lijken dan ze zijn. Om geld te besparen kun je ook speelgoed maken. Vooral kleine kinderen zijn hier nog erg blij mee.

Het is een item dat geen ander kind in de klas heeft en daarom wordt het uniek. Zorg wel dat het zelfgemaakte speelgoed aansluit bij de wensen van je zoontje of dochter. Als hij graag met auto’s speelt, kun je bijvoorbeeld een ander voertuig maken. Voor een meisje doet een poppenbed of iets in deze richting het altijd goed.

Vliegtuigje 
Omdat het bouwwerk van een vliegtuigje uit slechts een paar onderdelen bestaat, wordt het makkelijk om deze zelf te maken. Het luchtvoertuig wordt gemaakt van een houten wasknijper, een driehoekige vorm en drie ijsstokjes. Hierbij moet je wel zorgen dat je twee grote en één kleiner stokje hebt. Gebruik tevens wat verf om het speelgoed van een hippe kleur te voorzien.

De wasknijper, het kleine ijsstokje en driehoekje kun je bijvoorbeeld blauw verven. Om het vliegtuigje leuker te maken kun je de andere ijsstokjes groen of rood maken. De grote ijsstokjes moeten vrij vooraan op de wasknijper gelijmd worden. Monteer de kleinere variant aan de achterzijde. Laat wel genoeg ruimte over voor het driehoekje die aan het uiteinde van de wasknijper moet zitten.

Over de Auteur

De auteur schrijft over zaken die hem interesseren zoals gadgets en technologie, maar verzorgt ook artikelen over speelgoed, mode en andere onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo