Garage of extra opslag - Artikelpost

Garage of extra opslag

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 185 | Aantal woorden: 766 | Datum: | 0 commentaar

Huizen zijn er in veel verschillende vormen en maten. En zo is er ook een verschil of jouw huis een garage erbij heeft of niet. De garage wordt regelmatig gebruikt om een auto in te parkeren. Zo staat deze veilig en kan er niemand per ongeluk tegenaan rijden. Bovendien staat je auto zo beschermd voor weer en wind. Heb je in de winter ook geen last van een laag sneeuw die je eraf moet poetsen voordat je kunt gaan rijden. En de kans op bevroren ruiten is ook een stuk kleiner. Toch zijn er genoeg mensen die hun garage niet gebruiken voor de auto. De auto parkeren ze voor de deur en de garage wordt ingericht als extra opslagruimte. Een schuur waar een tweede koelkast staat of een verzameling aan spullen die je niet dagelijks gebruikt zoals kampeerspullen of een kerstboom. 
Efficiënt inrichten

Wil je jouw garage zo efficiënt mogelijk inrichten, dan is het handig om van kasten of stellingen gebruik te maken. Je kunt hiervoor natuurlijk gebruik maken van tweedehands stellingen. Vaak kunnen deze prima nog een extra ronde mee. Hooguit zit er her en der een krasje of een kloddertje verf op. Schoonheidsdingetjes die voor een opbergruimte zoals jouw garage geen verschil uit maken. Door een tweedehands variant te kopen kun je veel geld besparen. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu als oude materialen en stellingkasten niet zomaar worden weggegooid. En heb je zelf na een grote opruimactie ineens veel minder opbergruimte nodig, dan kun je zelf de stellingkasten ook weer aanbieden aan iemand anders voor een derde gebruiksronde. 


Tijdelijke inrichting

 

Misschien heb je de ruimte van je garage maar tijdelijk nodig als extra opslag. Omdat je net vader of moeder bent geworden en je ineens een berg grote kinderspullen kwijt moet. Of omdat je de zolder gaat verbouwen en tijdelijk alle spullen een ander plekje in huis moet geven. In plaats van zelf een stellingkast te kopen kun je ook stellingen huren. Dat is handig, want dan blijft je garage wel overzichtelijk en opgeruimd, ondanks dat deze tijdelijk vol met spullen wordt gezet. En is de verbouwing eenmaal klaar, of is je kindje groot genoeg dat je al die grote spullen niet meer hoeft te bewaren, dan kun je de stellingen ook gewoon weer terugbrengen. Geen gedoe om ze door te verkopen of naar het stort te brengen. Wel de voordelen, niet de nadelen.   


Over de Auteur

Expert in het effecient gebruiken van een garage of extra opslag en geeft jou hier graag tips over.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[161 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo