FB pix Geld besparen met je auto doe je zo - Artikelpost

Geld besparen met je auto doe je zo

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 295 | Aantal woorden: 918 | Datum: | 0 commentaar

De kosten van het leven liggen steeds hoger en sommige mensen gaan zich serieuze zorgen hierover maken. Het lezen van magazines zoals the modern magazines kan je helpen met het opdoen van inspiratie over hoe jij het beste geld kan besparen. Een gemakkelijke manier om dit te doen is door eens goed te kijken naar je auto. Bespaar vooral geld wanneer het gaat om de benzine keuze en de aanschafkosten van de auto zelf. Bovendien kun je optimaal gebruik gaan maken van het tankstation. Je kunt je was goedkoop hier doen, wat niet alleen beter voor de portemonnee is maar vaak ook een stuk goedkoper. Hieronder lees je hier meer over.

Doe je was bij een wasmachine tankstation

Een van de manieren waar je gemakkelijk geld mee kunt besparen is door je was te draaien in een wasmachine tankstation in plaats van thuis. Dit klinkt misschien heel vreemd in eerste instantie, maar zeker wanneer je een bedrijf hebt waar veel kleding voor gewassen moet worden is dit een goede oplossing. Deze wasmachines hebben vaak namelijk een hogere snelheid dan je wasmachine thuis, waardoor je was ook nog eens stuk sneller klaar is. Je kunt eenvoudig je was meenemen in je auto wanneer je van plan bent om te gaan tanken. De kosten hiervoor zijn vaak ook helemaal niet zo hoog, waardoor het een stuk goedkoper is dan de kleine wasjes die je anders thuis zou doen. Bespaar dus geld door het gebruiken van een wasmachine bij een tankstation.

Je benzine berekenen voordat je gaat tanken

Als je dan toch bij het tankstation bent, kun je het beste geld besparen door je benzine berekenen. Hierbij kijk je naar wat de goedkoopste brandstof optie is die jouw auto goed laat werken. Zorg er voorafgaand ook voor dat je auto zo zuinig mogelijk rijdt, waardoor je niet zinloos je benzine verbruikt zonder dat je hier echt optimaal gebruik van maakt. Wanneer je je benzine wilt gaan berekenen moet je niet alleen kijken naar het verbruik dat je hebt maar ook naar de prijs van de benzine zelf. Je gooit namelijk veel geld weg wanneer je voor een type benzine kiest die veel te veel kost. Vaak zijn er namelijk ook goedkopere opties beschikbaar die veel prettiger zijn voor je portemonnee. 

Kies niet voor een nieuwe maar een tweedehands auto

Bovendien is het kiezen van een auto ook het moment dat je kunt besparen. Zo hoef je namelijk niet altijd te gaan voor de allernieuwste en duurste auto. Kies bijvoorbeeld een keer eens voor een tweedehands auto. Je bent namelijk altijd een stuk duurder uit wanneer je een nieuwe auto koopt. Zo heb je in de eerste jaren bijvoorbeeld altijd torenhoge afschrijvingskosten. De waarde van de auto gaat dus onwijs snel achteruit. Zonde! Wanneer je voor een tweedehands auto gaat, zijn deze kosten vaak al gemaakt. Je zult misschien wat vaker onderhoud moeten doen, maar deze kosten liggen toch altijd lager dan de kosten van het kopen van een nieuwe auto. Maak het jezelf en je portemonnee dus vooral een stuk gemakkelijker!Over de Auteur

hoe bespaar je geld met je auto

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo