FB pix Geld verdienen met een eigen website - Artikelpost

Geld verdienen met een eigen website

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1210 | Aantal woorden: 514 | Datum: | 0 commentaar

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om geld te verdienen met een eigen website. Afhankelijk van je kennis, investering en commerciële gevoel, kun je zelf behoorlijk veel geld verdienen met een eigen website. Je gaat er meer mee verdienen dan bij gpt websites.
Een eerste optie is het plaatsen van banners op je site. Wanneer je op internet op zoek gaat, zal je merken dat er meerdere bedrijven zijn die je de mogelijkheid bieden om op deze manier geld te verdienen met een eigen website. Vaak krijg je bij het plaatsen van hun banner een bedrag per bezoeker toegekend. Hier gaat het weliswaar om enkele centen, maar wie veel bezoekers heeft, merkt dat dit snel kan oplopen.

Een tweede manier is het zoeken van sponsors voor je site. Hiervoor dien je natuurlijk wel een originele en goedlopende site te hebben die veel bezoekers trekt op dagelijkse basis. Maar als dat zo is, kun je moeiteloos geld verdienen met een eigen website. Zoek naar sponsors die gerelateerd zijn aan het onderwerp van je site zodat jullie een gelijkaardige doelgroep kennen. En onderhandel goed over het bedrag dat je krijgt per bezoeker of op periodieke basis.

Nog een mogelijkheid is het bouwen van een webwinkel. Hier ga je natuurlijk voornamelijk geld verdienen via een eigen website omwille van de producten die je op deze manier verkoopt, maar het blijft een website applicatie. Het grote nadeel is het werk en de administratie die hierbij komt kijken. Natuurlijk kan je webshop iets anders verhandelen dan producten. Denk maar aan google die zoekacties verhandelt, facebook waar je terecht kunt om je sociale contacten te onderhouden of linkedin voor werkgerelateerde relaties. Bij deze sites komen er geen goederen aan te pas, maar de makers verdienen wel bergen geld met een eigen website.

Wie erg goed is in het bouwen van sites, kan geld verdienen met een eigen website door deze naderhand door te verkopen. Het komt er hier op neer om steeds met mooie en boeiende websites voor de dag te komen en deze te koop aan te bieden aan mensen die op zoek zijn naar een kant en klare website voor hun bedrijf of product. Je zult merken dat hier een grote markt voor het grijpen ligt wanneer je geld wilt verdienen met een eigen website. Het leuke aan deze websites is trouwens dat je er een passief inkomen mee genereerd.

Over de Auteur

Webmaster van een blog over geld verdienen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo