FB pix Geld verdienen op internet? - Artikelpost

Geld verdienen op internet?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1521 | Aantal woorden: 502 | Datum: | 1 commentaar

 

Maar liefst 3600 keer per maand wordt er in Nederland gezocht op de term ‘geld verdienen op internet’. Is het mogelijk, welke manieren zijn er en hoeveel kan er worden verdient? Om te beginnen dient er een onderscheid gemaakt te worden tussen twee vormen van geld verdienen op internet.

 

De eerste manieren zijn de laagdrempelige, gratis methodes als spaarprogramma’s, enquêtes invullen of artikelen schrijven. Men kan zich eenvoudig inschrijven bij bedrijven die de mogelijkheid bieden om geld te verdienen door bijvoorbeeld e-mails te ontvangen met daarin reclame. Door in de e-mail op een bevestigingsknop te drukken wordt er één eurocent uitgekeerd. Per dag kunnen er tussen de vijf a tien e-mails worden verzonden en het enige wat men ervoor hoeft te doen is op de bevestigingsknoppen te drukken. Erg eenvoudig dus, maar de verdiensten zijn dan ook erg laag. Op jaarbasis kan hiermee € 35,- worden verdient. Deze inkomsten zijn uit te breiden met anderen activiteiten die de bedrijven/websites aanbieden maar de vergoedingen liggen rond de één cent.

Voor enquêtes invullen en artikelen schrijven geld eigenlijk hetzelfde. De vergoedingen zijn hierbij hoger maar de werkzaamheden nemen ook meer tijd in beslag. Bij het invullen van enquêtes wordt er vaak in cadeaubonnen of punten uitgekeerd. Bij artikelen schrijven is men afhankelijk van het aantal keren dat de artikelen bekeken worden. Door het plaatsen van reclame rondom de artikelen wordt er geld verdient.

 

De tweede vorm van geld verdienen op internet zijn de methodes die al meer als werkzaamheden kunnen worden gezien. Enkele voorbeelden zijn het hebben van een eigen website (met een aanzienlijk bezoekersaantal), een webshop of affiliate marketing. In de kern komt het erop neer dat u een website heeft met daarop informatie over een of enkele producten die u daar tevens aanbied. Per verkoop ontvangt u een vergoeding/commissie. Deze vorm van geld verdienen op internet kost meer investering in tijd en geld maar de opbrengsten zijn hoger wanneer er een bepaald aantal bezoekers per maand naar de website komen.

Geld verdienen op internet is mogelijk. De vraag is hoeveel en hoe serieus men dit wilt gaan doen. Voor een leuk vakantie centje van € 50,- per jaar voor een scholier kunnen spaarprogramma’s een leuke bezigheid zijn. Wanneer men er een boterham wilt gaan verdienen dan zijn affiliate marketing en/of een webshop goede opties. Over de Auteur

Ik ben al jaren bezig met verschillende manier voor geld verdienen op internet. Graag deel ik mijn ervaringen met anderen zodat ik hen in het grote aanbod wegwijs kan maken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 2.0
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Online flexwerken en geld verdienen
Online flexwerken en geld verdienen

€ 29,99
Toon product

Hoe Ik $ 1000 Per Week Verdien Op Fiverr
Hoe Ik $ 1000 Per Week Verdien Op Fiverr

€ 2,99
Toon product

Computer Idee Geld Verdienen Op Internet
Computer Idee Geld Verdienen Op Internet

€ 7,50
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo