Geluid mag, maar niet te hard - Artikel Post - Artikel Marketing

Geluid mag, maar niet te hard

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 258 | Aantal woorden: 383 | Datum: | 0 commentaar

Wie weleens een rondje fietst, loopt in de buurt van een bedrijventerrein herkent het vast wel als ik zeg dat het er nooit stil is. Altijd zijn er wel mensen bezig, er staat altijd wel een machine aan en er het geeft altijd wel geluid. Voor degene die er weleens komen door met de fiets een rondje te fietsen hebben er misschien niet zo’n last van. Voor de omwonenden kan het wel lastig zijn. Zij horen dit geluid de hele dag door, ook al zijn ze er aan gewend. Voor de omwonenden is het lastig, maar bij de werknemers van verschillende bedrijven kan het gehoorschade veroorzaken. En dat is niet de bedoeling. Geluid op de werkvloer mag, maar niet zo hard dat er zelfs gehoorschade optreedt. De steam vent silencer kan ervoor zorgen dat dit geluid minder wordt.

Voor elk bedrijf

De steam vent silencer is er voor elk bedrijf. Er zijn namelijk 2 soorten. Zo bestaat er de standaardversie. Deze standaarversie beschikt over alle mogelijkheden om het geluid daadwerkelijk te verminderen voor zowel de werknemers als de omgeving.

Er is ook een uitgebreide versie. Deze versie beschikt ook over alle mogelijkheden om het geluid te verminderen, maar dit type wordt speciaal voor jou gemaakt. alle wensen die jij wil en verwacht worden toegepast tijdens de productie. Zo kan de steam vent silencer helemaal in de stijl van jouw bedrijf worden gemaakt.

Doordat er 2 verschillende soorten zijn, kan de steam vent silencer door elk bedrijf worden aangeschaft. Door echte specialisten kan de steam vent silencer worden ingebouwd in elk pand. Een mega pand maar ook een klein pand.

 

Dus wil jij minder geluid op de werkvloer omdat dat beter is voor jouw werknemers. Twijfel dan niet om een steam vent silencer aan te schaffen. Niet alleen beter voor het bedrijf zelf, maar ook voor de omgeving. Over de Auteur

QE international is een bedrijf dat zorgt voor dempers bij bedrijven. Dat zorgt voor een betere en stillere werkomgeving

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[171 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo