FB pix Geniet eindeloos van de zomer, geniet van CK One Summer 2014 - Artikelpost

Geniet eindeloos van de zomer, geniet van CK One Summer 2014

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1432 | Aantal woorden: 395 | Datum: | 0 commentaar

CK One Summer 2014 van Calvin Klein is een frisse variant van de unisex geur CK One uit 1994. One Summer wordt geclassificeerd als een aromatisch, citrusachtig parfum. Geïnspireerd door de schoonheid van de zee, boomgaarden vol citrusvruchten en stralende zon, creëerde Calvin Klein dit ultieme zomerparfum. Deze inspiratie is terug te vinden in zowel het uiterlijk van de flacon als de inhoud ervan. De flacon van CK One Summer 2014 is afgeleid van de bekende flacon van CK One uit 1994. Echter,  is het goed te zien dat dit de zomerse variant van de beroemde unisexgeur is. Het flesje mag dan dezelfde vorm hebben, de kleur is totaal anders. One Summer 2014 van Calvin Klein heeft een intense geel-groenige kleur die doet denken aan de zon die boven de zee staat.

One Summer 2014 opent met een heerlijke geurcombinatie van sappige, gekoelde limoen, grapefruit en meloen. Het hart wordt gevormd door de sprankelende eigenschappen van tequila, fresia en cypres. Als dit zomerse parfum eenmaal gesetteld is op de huid, komen de basisnoten naar voren. Deze bestaan uit een exotische cocktail van suiker, kokosnoot met het zwoele accent van cederhout. Samen vormen zij de lang aanhoudende basis van dit sprankelende en energieke parfum.

 

Met CK One Summer 2014 is een bruisende, krachtige en verfrissende Eau de Toilette op de markt gebracht. One Summer geeft je een energieke oppepper en laat je daar dan ook zorgeloos van genieten. De zwaardere noten als cederhout en  tequila brengen het mannelijke in dit parfum naar voren, terwijl de fruit- en bloemachtige accenten zorgen voor de vrouwelijke noot in het geheel. Hierdoor is het parfum ideaal voor zowel mannen als vrouwen en is Calvin Klein er wederom in geslaagd om een heerlijk unisex parfum op de markt te brengen. CK One Summer 2014 is verkrijgbaar in een 100 ml verpakking.Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo