Geniet van het leven met Lancôme La Vie est Belle - Artikelpost

Geniet van het leven met Lancôme La Vie est Belle

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 497 | Aantal woorden: 416 | Datum: | 0 commentaar

Heb je het parfum La Vie est Belle van het merk Lancôme al eens geprobeerd? De naam van het parfum betekent letterlijk “het leven is mooi”. En dat is het met La Vie est Belle  zeker! Het fruitige parfum is in 2012 op de markt gebracht, maar nu al mateloos populair. In slechts één jaar tijd zijn veel vrouwen verliefd geworden op het Lancôme parfum, waardoor het nu tot één van de beste geuren van de wereld behoort. Het heeft de parfumeurs maar liefst drie jaar werk gekost om deze heerlijke geur te ontwikkelen, maar dan heb je ook wat. Het parfum La Vie est Belle is in 2013 opnieuw uitgebracht, maar nu als speciale zomereditie. Dit parfum heeft de naam La Vie est Belle L’Eau de Parfum Legere gekregen en lijkt erg veel op het originele Lancôme parfum.

 
Samenstelling parfum
Lancôme La Vie est Belle bestaat uit ruim 60 bestanddelen. Dankzij de vele ingrediënten is het parfum uniek in zijn soort. La Vie est Belle bestaat uit natuurlijke, zuivere en zeldzame elementen. De iris staat centraal in het Lancôme parfum. Het hart van het parfum heeft een bloemig aroma dankzij de iris, jasmijn en oranjebloesem. De sensationele geur wordt extra benadrukt door de sterke invloed van patchoeli. Dankzij de basisnoten, waaronder vanille en tonkaboon, overheerst het sterke aroma van patchoeli niet en krijgt het parfum La Vie est Belle een heerlijke gourmand geur. De mooie en unieke geursamenstelling van het parfum, zorgen ervoor dat La Vie est Belle nooit verveelt en een onvergetelijke indruk achterlaat op je omgeving.

Het parfum La Vie est Belle van Lancôme is stijlvol, erg vrouwelijk en laat je genieten van het leven. Een leuk weetje: de Amerikaanse actrice Julia Roberts is het gezicht van dit verfijnde parfum. Zij staat symbool voor de schoonheid van Lancôme La Vie est Belle. 

 

Over de Auteur

Parfumswinkel.nl is een website voor al uw parfums, huidverzorging- en make-upmerken. Ons assortiment is gericht op mannen en vrouwen van alle leeftijden.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo