FB pix Gezicht ontharen - Artikelpost

Gezicht ontharen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 993 | Aantal woorden: 468 | Datum: | 0 commentaar

Heb je veel last van beharing op je gezicht zoals je wangen, je kin en  je bovenlip dan kan je dit op vele manieren verwijderen.  Zo kun je dit permanent  via een laserbehandeling verwijderen. Hier heb je meestal wel meerdere behandelingen voor nodig. Na deze behandelingen zal je zien dat je gezichtshaar vele malen minder is.

Veel schoonheidsorganisaties zeggen dat de laserbehandelingen bijna pijnloos zijn, maar tijdens de behandeling kan het  wel degelijk pijn doen. Het apparaat waarmee je haartjes worden verwijderd verkoelt eerst je huid.  Daarna schiet het een laserstraal af. Op het moment dat de straal het wortelzakje raakt, kan het aanvoelen alsof er een elastiekje tegen je houd aanschiet. Dit gevoel duurt maar heel kort en daarna voel je er niks meer van. In de meeste gevallen worden deze behandelingen gedeeltelijk of helemaal door de zorgverzekering vergoed. 

Deze laserbehandelingen zijn het  zeker waard want daarna je bent er voorgoed vanaf en hoef je je niet meer voor je gezicht te schamen. Na deze behandelingen groeien er geen of weinig haren meer terug. Als het zonnig weer is zou je je met een hoge factor in moeten smeren. Hierdoor voorkom je dat de pigmenten door de laserbehandeling worden verstoord. Daarom is het  aan te raden om  de behandelingen in de maanden dat het wat kouder is te doen.    

Een andere manier om gezichtshaar te verwijderen is om het met een pincet te verwijderen.  Met een pincet kun je de haartjes een voor een verwijderen. Dit is wel een lang en lastig klusje, maar als je de haartjes eenmaal verwijderd hebt blijven ze enkele weken weg. In de meeste gevallen wordt epileren gedaan bij het weghalen van overtollig haar bij de wenkbrauwen. De verdwaalde haartjes kun je dan snel wegtrekken zodat je wenkbrauw er weer netjes uitziet.

 

Als je haren op je bovenlip hebt, kun je dit ook met ene pincet weghalen. De haartjes zullen dan een paar weken wegblijven omdat je het haar en de haarwortel verwijderd. Door het weg te halen voel je je veel zekerder en hoef je er niet telkens aan te denken. Het haar wat terug groeit komt zacht en als dons terug

 Over de Auteur

De auteur die deze tekst geschreven heeft verkoopt het product epivera. Met een epivera kun je overtollig gezichtshaar verwijderen. Deze verwijderde haartjes blijven ruim drie weken weg. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo