Giant elektrische fiets - Artikelpost

Giant elektrische fiets

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 174 | Aantal woorden: 712 | Datum: | 0 commentaar

Toe aan een andere fiets qua stijl? Of je nou wilt racen, mountainbiken of opzoek bent naar een Giant elektrische fiets om door de stad heen te fietsen, de Giant E+ fietsen passen bij elke rijstijl. Met deze fiets beleef je meer plezier, kom je op plaatsen waar je mogelijk nog nooit geweest bent en ben je veel sneller dan dat je normaal zou zijn.

 

Giant Prime E+1

De Giant's Prime E+1 was de best scorende fiets in de Consumentenbond-test 2018. De e-bike met de middenmotor kwam uit op een 8,4 en presteerde daarmee beter dan 37 andere e-bikes. Met name de Prime E+1 scoort goed op bereik (score: 10) en ondersteuningskwaliteit (score: 9,5). Giant is een erg goede fiets en dat blijkt wel want het merk heeft al 3 keer een grote prijs gewonnen, op het gebied van elektrische fietsen in de tweewielerindustrie.

 

 

Giant Explore E+ Pro

De Explore E+ 0 Pro is bedoeld voor iedereen die wil genieten van fietsen. Je kunt een bestemming kiezen en er soepel naartoe rijden met deze elektrische stadsfiets. De Explore E+ Pro heeft een lichtgewicht ALUXX SL aluminium frame en een krachtige SyncDrive Pro motor met 80 Nm. Ontdek de E+ 0 Pro met 360% maximale trapondersteuning. Een luchtgeveerde voorvork en brede tubeless banden (50mm) zorgen voor extra comfort. Je voelt nauwelijks hobbels in de weg en dankzij tubeless technologie heb je minder kans op een lekke band.

 

GiantTrance E+ 0

Deze "sportboy" beschikt ook over een lichtgewicht ALUXX SL frame en een SyncDrivePro motor 80 Nm met een maximale ondersteuningsverhouding van 360%. Maestro-achtervering met 140 mm veerweg, 150 mm voorvering en nauwkeurige framegeometrie en 27,5-inch wielen zorgen ervoor dat je elk techniek onder de knie kunt krijgen.

 

Giant Entour E+1

De elektrische fiets van Giant behaalde uitstekende resultaten in de ADR-fietstest 2021, waarbij de Entour E+1 het 'Best Tested'-zegel behaalde in de categorie elektrische stadsfietsen van 1.500 tot 2.500 euro. De ADR fietstest is de grootste fietstest van Nederland, waarbij de beleving van de fietser bepalend is.

 

De Entour E+1 scoorde 8,2 punten en voerde de categorie elektrische stadsfietsen aan van 1.500 naar 2.500 euro. Volgens het testrapport waren testers vooral geïnteresseerd in het duidelijke en goed afleesbare display, sterke steunen, stille motoren en afwerkingen. Net als bij een Racefiets, merkte ze ook in positieve zin hoe prettig het rijden op de e-bike was als de ondersteuning uitgeschakeld was. "Het is heel goed voor een stadsfiets in deze prijsklasse", schreef de krantOver de Auteur

Liefhebber en auteur van diverse blogs over uiteenlopende onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo