Glasvezel heeft de toekomst - Artikel Post - Artikel Marketing

Glasvezel heeft de toekomst

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: mma
Gezien: 392 | Aantal woorden: 390 | Datum: Fri, 22 Nov 2013 | 0 commentaar

Wist je dat glasvezel enorme hoeveelheden data aankan? Met een glasvezelverbinding kun je tot 10 Gbps internetten. Dit betekent dus dat de huidige glasvezel internetverbinding nog 100 keer sneller kan. Aangezien zoveel data nog niet nodig is in een gemiddelde huishouden is het daarom nog niet mogelijk om met deze enorme snelheid te internetten. Echter kun je op dit moment met een 100 Mbps internetverbinding dus tot 12.5 MB per seconde mee internetten. Aangezien de verbinding symmetrisch kun je dus met 12.5 MB/s up- EN downloaden.

En je kunt meer met glasvezel. Je kunt tegelijkertijd internetten, downloaden, HD TV kijken en bellen in je huis. Dit allemaal zonder gehaper, want je hebt een grote bandbreedte.

Helaas ligt glasvezel nog niet overal in Nederland. Daarom is het niet mogelijk voor elk huishouden om een glasvezel abonnement te nemen. Echter wordt er druk gewerkt en op veel plaatsen dit netwerk aangelegd. Reggefiber is de grootste kabellegger, bij voldoende vraag naar glasvezel wordt deze aangelegd. Veel mensen willen de overstap maken maar het is niet altijd mogelijk. Daarom kun je dus bij je gemeente vragen of er glasvezel in je wijk ligt. Indien dit het geval is kun je zonder problemen de overstap maken en dus genieten van supersnel internet. Het grote voordeel is dus dat je heel veel dingen tegelijkertijd kunt doen. Als je daar dan ook nog eens een goede router op aansluit kun je dus in je huis het internet delen. Echter is het dus niet zo dat je snelheid verliest. Iedereen in het huis kan dus gebruik maken van dit supersnelle internet. Bovendien is het zo dat elk huishouden een eigen glasvezellijn vanaf de wijkcentrale naar de meterkast heeft lopen. Daarom deel je het internet niet met je buren zoals bij ADSL. Zo ben je dus voorbereid op de toekomst en kun je dus heel veel krijgen voor zo een abonnement.

Kom meer te weten over de snelheid van glasvezel internet door deze webpagina te bezoeken van informatie website Glasvezel-info.nl: Glasvezel internet snelheidOver de Auteur

Op Glasvezel-info.nl kun je informatie, tips en het laatste nieuws over glasvezel internet in Nederland lezen. Je komt er alles te weten over deze technologie en wat je er allemaal mee kunt doen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo