Glazenwasser: Voor de schoonste winkelramen - Artikelpost

Glazenwasser: Voor de schoonste winkelramen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 212 | Aantal woorden: 638 | Datum: | 1 commentaar

Je straalt van trots, omdat je de ramen weer stralend schoon hebt gekregen. Alle vingerafdrukken en strepen zijn verdwenen. Maar aan het einde van de dag zie je dat er alweer vlekjes en vegen op je ramen zitten. Er komt, maar geen eind aan het wassen van je winkelramen. Hoe ga je morgen dat probleem oplossen? Als ondernemer zijn schone ramen een representatie van je winkel. Sta je zaterdagochtend weer vroeg op of huur je een glazenwasser in?

De glazenwasser

Je kunt ervoor kiezen om op zaterdag je winkelramen telkens weer opnieuw te gaan wassen. Net zo lang tot dat het sopwater er zwart uitziet. Na deze routine al een paar keer te hebben herhaald, ben je klaar om de handdoek in de ring te gooien. Want deze uren kun je veel effectiever besteden. Het is tijd om een professionele glazenwasser in te huren.
En waar kun je het beste beginnen met zoeken? Je raad het al, op het internet. Hier vond ik een mooi lijstje met potentiële bedrijven om dit tijdrovende klusje voor me te gaan uitvoeren. Zelf woon ik in Lunteren, dus heb ik gekozen voor een glazenwasser met in de titel Lunteren in hun advertentie.
Het bedrijf die er voor me het meeste uitsprong was Débos. In hun tekst zag ik gelijk dat ze ook hun service aanbieden aan bedrijven in Lunteren. Ik had gelijk een afspraak gemaakt.
Ze konden al snel een glazenwasser langs sturen om mijn ramen er weer schoon en representatief uit te laten zien. Deze ervaring is me zo goed bevalen dat ze periodiek bij me langskomen om de ramen van mijn winkel schoon te maken.

De voordelen op een rijtje

Sinds ik heb gekozen om een glazenwasser in te huren, merk ik zelf dat ik meer tijd kan besteden aan mijn winkel. Vooral voor de presentatie van mijn producten en het onderhouden van klant contacten. Hieronder heb ik enkele voordelen op een rijtje gezet.

 

  • De ramen zien er steeds weer uit als nieuw.
  • Schone ramen laten meer licht door, dit heeft een positieve uitwerking op de medewerkers en bezoekers. Iedereen geniet zo goed mogelijk van het mooie weer.
  • Ik hoef niet zelf de ramen te wassen. En gebruik deze tijd voor ander werkzaamheden.
  • Zelf heb ik gekozen voor het periodiek reinigen van het glas. Front-end van mijn winkel ziet er constant representatief uit. Ik hoef me geen zorgen meer te maken over strepen en vuile plekjes op de ramen.
  • Débos maakt gebruik van milieuvriendelijke schoonmaak technieken.

Milieuvriendelijke schoonmaken

Bij schoonmaakbedrijf Débos zijn professioneels van A tot Z. Tijdens het schoonmaken staat veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze maken namelijk gebruik van een mobiel osmose installatie. Deze installatie maakt gebruik van gedemineraliseerd water.
Met andere worden kraanwater dat wordt gefilterd en gescheiden van kalk en zuurstof. Door deze techniek drogen de waterdruppels veel sneller er wordt er streepvorming voorkomen. Daarnaast is deze techniek niet schadelijk voor het milieu.

Professioneels van A tot Z

Heeft u interesse gekregen in het inhuren van een glazenwasser van Débos? Neem dan direct contact op met Débos schoonmaak-& bedrijfsdiensten. Ze zorgen ervoor dat jouw winkelramen er schoon en representatief uitblijven zien.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[94 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo