FB pix Goedkope oordopjes kopen - Artikelpost

Goedkope oordopjes kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1111 | Aantal woorden: 358 | Datum: | 0 commentaar

In Nederland veranderd het straatbeeld. Veel meer dan vroeger  zie je mensen lopen met veelal witte snoertjes in hun oren. Ze lopen door de supermarkt, zitten in de trein of fietsen rustig naar hun bestemming. We leven in 2011 en bij dat hippe moderne leven horen oordopjes er tegenwoordig helemaal bij. 

Bijne iedereen in Nederland heeft tegenwoordig een smartphone. Dat klinkt misschien overdreven maar daadwerkelijk ruim 65% bezit er één (bron). Een smartphone is een telefoon met een uitgebreide agenda functie, de mogelijkheid tot internet, het installeren van Apps en niet geheel onbelangrijk: een mp3-speler. Het wordt mensen dus heel erg makkelijk gemaakt om overal naar hun favoriete nummers te luisteren omdat zij geen speciale dingen meer hoeven aan te schaffen (iPod, MP3 speler, discman, walkman etc.). Het enige dat nog nodig is zijn een paar oordopjes. Prachtig dus: het leven in 2011 waar je je nooit een seconde verveelt met een smartphone in je zak.

Toch is er een nadeel: oordopjes van telefoons gaan vaak kapot, raken in de knoop, je raakt ze kwijt of je laat ze bij iemand liggen. Pas als een van die gevallen gebeurd komt er een tweede nadeel in beeld: oordopjes zijn ongelofelijk duur, vooral als je de orginele wilt.

Er is nu een oplossing voor: Goedkopeoordopjes.com. Op deze site kun je via iDeal oordopjes bestellen voor maar 6,99 inclusief verzendkosten. De oordopjes hebben een snoer van 120 centimeter en ze werken op iPhones, Blackberry's, Laptop's, iPods en alle andere apparaten met een 3,5 millimeter muziek ingang. Goedkope oordopjes kopen is vanaf nu dus geen enkel probleem meer, voor 16.00 besteld betekent dezelfde dag verzonden!Over de Auteur

Een absolute online (en offline) koopjesjager die graag zoveel mogelijk geld in zijn portomonnee houd!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo