Gratis online RDW kenteken check - Artikel Post - Artikel Marketing

Gratis online RDW kenteken check

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Skebantje
Gezien: 383 | Aantal woorden: 404 | Datum: Wed, 12 Mar 2014 | 0 commentaar

Gratis rdw kenteken check voor uw voertuiggegevens

Heeft een auto op het oog die u wilt aanschaffen maar wilt u eerst meer informatie over de auto weten? Of heeft u net een hele mooie auto voorbij zien komen en wilt u de waarde van deze auto weten? Dan kunt u dit allemaal opvragen bij de gratis RDW kenteken check. Hiermee haalt u, alleen door het kenteken in te voeren, alle belangrijke informatie op bij de RDW.

Is mijn auto wel als verzekerd geregistreerd bij de RDW?

Wanneer u een auto op uw naam heeft staan dan bent u volgens de wet verplicht deze te verzekeren. Indien deze niet bij de RDW als verzekerd geregistreerd staat dan riskeert u een boete van € 396. Dit wilt natuurlijk niemand! U kunt dit voorkomen door de gratis kenteken check te doen en te kijken of dat uw auto als verzekerd staat geregistreerd.

Wegenbelasting berekenen met de RDW kenteken check

Wanneer u wilt weten hoeveel wegenbelasting u moet betalen voor uw voertuig dan kunt u dit gemakkelijk berekenen door een aantal vragen in te vullen. Wegenbelasting word berekend aan de hand van het soort voertuig, het gewicht en waar u woont. Met de RDW kenteken check kunt u het gewicht van uw voertuig achterhalen en vervolgens kunt u de wegenbelasting berekenen.

APK Vervaldatum ophalen bij de RDW

Een auto die zich op de openbare weg bevindt moet APK goedgekeurd zijn. Een APK keuring is niks meer dan een controle van de werking van alle onderdelen van het voertuig. Nieuwere auto’s hoeven maar één keer per 3 jaar gekeurd worden, oudere auto’s moeten elk jaar gekeurd worden. Wanneer een auto niet door de APK keuring komt dan betekend dit dat er onderdelen niet meer naar behoren functioneren en het voertuig dus voor gevaar kan zorgen op de weg. Wanneer u wilt weten wanneer de APK vervaldatum van uw voertuig is dan kunt u dit ophalen met onze RDW kenteken checkOver de Auteur

RDW Kenteken is een website met alle informatie die u moet weten omtrent auto's, kentekens, verzekeringen, belastingen etc. Neem een kijkje en lees alle handige tips door.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[313 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[108 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo