Groot aanbod van cosmetischeklinieken - Artikel Post - Artikel Marketing

Groot aanbod van cosmetischeklinieken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 266 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

Je ziet het steeds en steeds vaker om je heen gebeuren. Je zou bijna zeggen dat het niet meer opvalt. Cosmetischeklinieken komen uit de grond alsof het paddenstoelen zijn. Zij helpen niet alleen de rijke of bekende mensen die hier een fortuin voor over kunnen hebben. Veel ouderen maar ook jongeren maken nu gebruik van cosmetische klinieken zoals Faceland. Oudere mensen, tussen de jaren vijftig en zestig, komen vaak langs om rimpels weg te laten halen. Jongere mensen kiezen bijvoorbeeld vaker voor vollere lippen of het opspuiten van de lippen. Helaas is het vaak niet mogelijk om de schoonheid van modellen uit tijdschriften te kunnen evenaren. Daar wordt vaak gebruik gemaakt van software programma’s als photoshop om kenmerken te kunnen veranderen.

 

Een behandeling is niet meer het zelfde als het geweest was bij cosmetische klinieken. Bij sommige ingrepen zal er nog wel narcose van toepassing zijn, maar vaak is een lokale verdoving al genoeg. Narcose wordt vaak bij operatieve behandelingen gebruikt, maar het zelfde resultaat kan tegenwoordig veel simpeler behaald worden. Bij een ooglidcorrectie wordt slechts gebruik gemaakt van een lokale verdoving. Deze procedure zal slechts dertig- tot uiterlijk zestigminuten duren. Een liquid facelift is het tegenovergestelde van een operatieve facelift waar normaal gesproken wel narcose voor gebruikt wordt. Deze behandeling is een stuk sneller en minder heftig. Zo worden injectables en botox om de rimpels tegen te gaan op een natuurlijke manier. Deze ingreep is helaas wel tijdelijk, maar niet schadelijk op de lange termijn en kan dus zo vaak herhaald worden als verlangd wordt.

 

 

Injectables samen met botox kunnen ook, hoe vreemd het ook misschien zal klinken, je helpen tegen hoofdpijn of migraine. In een behandeling tegen de hoofdpijn met botox krijgt u gemiddeld tien injecties in twee verschillende zones. Na twee weken zullen de spieren ontspannen en zal de frequentie en intensiteit van de hoofdpijn afnemen. Helaas is dit ook slechts tijdelijk. Na drie maanden zal de behandeling opnieuw moeten gebeuren. Over de Auteur

 

http://www.e-conomy.nl/

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[172 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[168 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo