Hairextensions - Artikelpost

Hairextensions

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 543 | Aantal woorden: 684 | Datum: | 0 commentaar

 

Gepersonaliseerde hairextensions voor ieder haartype

Hairextensions zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen en kwaliteitsklassen. Iedereen heeft weer een andere haarstijl en ander haartype, dus het aanbod moet ook gevarieerd zijn. Het grootste verschil in kwaliteit zit waarschijnlijk in synthetisch haar of real human hair extensions. Op sommige websites ligt het aanbod vast en is dus niet aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Gelukkig zijn er ook websites te vinden waar gepersonaliseerde hairextensions beschikbaar zijn. Zelfs custom made extensions zijn mogelijk. Dit houdt in dat het type hairextension geproduceerd wordt naar wens van de klant. U kunt in dat geval de extensions dus geheel afstellen op uw haartype en op uw persoonlijke smaak. Het betekent ook dat u iets langer moet wachten op uw bestelling (ca 2 weken), maar dan heeft u ook echt wat u wilt. Bovendien zijn het voordelige hairextensions, omdat ze op bestelling gemaakt worden. Het is ook belangrijk om de juiste methode voor uw persoonlijke situatie te vinden. Er zijn namelijk veel verschillende methodes om hairextensions in uw haar te zetten. Hierbij wordt onder andere onderscheid gemaakt tussen permanente of tijdelijke extensions. Wilt u graag de meest permanente haarverlenging? Kies dan bijvoorbeeld wax hairextensions of hair weaves. Tape extensions of clip-in extensions zijn juist perfect voor een tijdelijke nieuwe look.

Uw favoriete hairextensions uitkiezen

Zoals u ziet is er veel variatie tussen hairextensions. Het is dan ook belangrijk om goed te overwegen welke extensions het beste bij u passen. Op die manier zult het meeste plezier beleven van uw aankoop. Gelukkig kunt u vaak ook stijladvies op maat krijgen, zeker in het geval van custom made hairextensions. Daardoor kunt u een weloverwogen keuze maken en krijgt u waar voor uw geld. Om uw favoriete extensions te vinden, is de kleur uiteraard een heel belangrijke factor. Voor een natuurlijke uitstraling van uw kapsel, moet de kleur precies goed zijn. Aan de hand van een kleurenring kunt u de juiste kleur voor uw haar uitzoeken. Soms kunt u de kleurenring ook online bestellen om thuis goed te kunnen kijken. Of u kunt een foto opsturen zodat een stijladviseur u kan helpen met de kleurbepaling. Verder kunt u variëren met textuur en lengte. Het ligt er maar net aan wat uw persoonlijke smaak is. Ook speelt de gelegenheid een rol. Waarvoor wilt u de hairextensions gaan gebruiken? Afhankelijk van deze factoren kunt u uw favoriete extensions uitzoeken.

Voordelig uit met duurzame extensions

Om voordelige hairextensions van de juiste kwaliteit te vinden, is het belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid van een product. Te goedkope extensions zijn vaak van slechte kwaliteit. Ze zijn bijvoorbeeld van synthetisch haar en hebben daarom geen natuurlijke uitstraling. Toch kunnen human hair extensions ook voordelig zijn, als ze lang genoeg mee kunnen gaan. Als u uw hairextensions na aankoop volgens het aangeboden advies verzorgt, kunt u extra lang genieten van de extensions. Bent u op zoek naar voordelige hairextensions voor uw klanten in uw kapsalon? Ook dan is het voor uw bedrijf goed om voor duurzame producten te gaan. Duurzame producten winnen steeds meer in aanzien en dit is niet zonder reden. Klanten hechten waarde aan de kwaliteit en vooral aan de duurzaamheid van hun aankopen. Dit geldt ook voor de kapsalon van hun keus. U doet er daarom goed aan om hierin te investeren. Op die manier geeft u uw klanten niet alleen een prachtige nieuwe haardos, maar ook een kapsel waar ze lang plezier van kunnen hebben.Over de Auteur

De tekst is geschreven door een kapster met 17 jaar ervaring in het kappersvak. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[304 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo