Handig: top 5 sinterklaascadeaus voor mama's! - Artikelpost

Handig: top 5 sinterklaascadeaus voor mama's!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1016 | Aantal woorden: 511 | Datum: | 0 commentaar

 

Voorvrouwen is het makkelijk, zeggen ze. Je geeft gewoon een sierraad, een badset, een boek of parfum. Allemaal leuk en aardig, maar deze feestdagen wil ik mijn moeder weleens verrassen met een origineel cadeau. Wat willen mama’s eigenlijk echt? Samen met een paar jonge en iets minder jonge moeders heb ik de top 5 luxe-mama-cadeaus opgesteld.

5. Sushi maken
Is jouw moeder gek op sushi? (en jij stiekem ook wel een beetje?) Dan is het leuk om samen een sushiworkshop volgen! Met dit cadeau hoeven jullie niet meer naar een restaurant voor sushi. Tijdens de workshop leer je onder professionele begeleiding de lekkerste sushi temaken. Een geweldig cadeau voor mama, waar je zelf ook een beetje van geniet. (Is sushi toch niet helemaal haar ding? Dan zijn er genoeg andere workshops, zoals bonbons of cupcakes maken.)


4. Tablet
Tablets zijn razend populair. Als jouw moeder er nog geen heeft, dan is een tablet misschien wel iets voor haar. Ze kan hem overal mee naar toe nemen of gewoon thuis op de bank gebruiken. Tablets zijn vrij eenvoudig, dus ook geschikt voor de minder technologische mama’s. Het nadeel is dat je er wel wat voor over moet hebben. Hoeft ze niet per se een oogappeltje? Dan zijn er genoeg goedkopere tablets te vinden.

3. Wijnproeverij
Houdt jouw moeder wel van een Sinterklaasbordeauxtje? Wat dacht je van een echte wijnproeverij met een van haar vriendinnen? Dat kan ze vast ook wel waarderen. Met een beetje professionele hulp leert jouw moeder precies welke wijn bij haar en haar zelf gemaakte gerechten past. Achteraf vraag je haar natuurlijk om de beste wijntips.

2. Tafellakens
Tafellakens? Ja. Tafellakens. En dan heb ik het niet over de oubollige kleden van oma. De tafellakens zijn weer helemaal in. Vooral met al die feestelijke etentjes in december. Als je zolang in de keukenstaat, wil je natuurlijk wel eten aan een restaurantwaardige tafel. Een mooi tafelkleed is dus ideaal voor de stijlvolle thuischefs. Met dit cadeau kan jouw mama mooi stijlvol en vrolijk aantafel.

1. *tromgeroffel*…
Op nummer 1 staat het mooiste cadeau voor elke drukke moeder. Met een wellness- of beauty-arrangement kan je jouw moeder lekker een weekendje laten verwennen. Daarna kan ze weer helemaal ontspannen en fris het nieuwe jaar beginnen. Dat is nog eens echt een fijn cadeau.

 

Over de Auteur

Dit artikel werd u aangeboden door Cottona Table Textiles. Cottona Table Textiles is een webshop in tafellakens, tafelkleden, tafellinnen, enzovoorts. U vindt ons op www.cottona.nl en www.cottona.be.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo