FB pix Heb je jouw duurzame kerstpakket al geregeld? - Artikelpost

Heb je jouw duurzame kerstpakket al geregeld?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 435 | Aantal woorden: 1004 | Datum: | 0 commentaar

Kerst komt al snel dichtbij. Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die een steentje bijdragen. Ben jij al klaar voor een duurzaam kerstpakket? Eenvoudig online te regelen, zodat jouw collega’s of relaties geen zinloze cadeaus krijgen. Sammy Ray, een duurzame webshop heeft een aantal prachtige duurzame kerstpakketten ontwikkelt.

 

Een groene wereld

Het klinkt altijd zo mooi; “een groene duurzame wereld”. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Hoe kunnen we minder consumeren, duurzamer leven en onze bijdrage leveren aan een groenere wereld? Bij Sammy Ray streven ze er naar om anderen te inspireren en te laten zien hoe het wel kan. Zelfs in een periode vol overvloed, feestjes en alles behalve consuminderen, geven ze graag tips voor een duurzame kerst.

 

Uniek, handgemaakt en met een goed verhaal

Doe je mee? Zo krijgt de zorg voor onze planeet steeds meer aandacht. Daar is waar Sammy Ray voor staat. Ben je dus op zoek naar een duurzaam kerstpakket, neem zeker eens een kijkje op hun site. De kerstpakketten bestaan uit unieke en handgemaakte producten. Vanuit de organisatie wordt er samengewerkt met een sociale onderneming waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer zelfvertrouwen krijgen. Ze worden op weg geholpen om weer de arbeidsmarkt op te komen. De duurzame kerstpakketten zijn met veel liefde handgemaakt. Ze hebben altijd een sociaal-, zero waste- en duurzaam karakter. Dit maakt de kerstpakketten extra bijzonder.

 

Duurzaamheidsfactor

De duurzaamheidsfactor zit hem bij Sammy Ray met name in het verwerken van restmateriaal. Zo min mogelijk ‘eerstehands’ producten worden gebruikt. Er is een samenwerking met verschillende ateliers waar Sammy Ray stofresten ophaalt. Dit zijn vaak lapjes textiel die over zijn gebleven na het produceren van op maat gemaakte gordijnen, kleding enzovoort. De patronen van de producten zijn divers van formaat, zo kan er van een stuk stof zo efficiënt mogelijk gebruik worden gemaakt. En zelfs de meest kleine stukjes stof gaan niet verloren, dit wordt als opvulmateriaal in de meditatiekussens gebruikt.

 

“Met de visie Kind to the planet streven we naar een duurzame wereld, in al onze producten zie je dit terug” legt eigenaar en productontwerper Nanine uit. Van het ontwerp-proces tot de verzending, sustainability staat altijd centraal.

 

Een positieve boodschap

Wil je graag een positieve boodschap geven aan je collega’s of een relatie? Dan zit je goed met een duurzaam kerstpakket. Met een ‘groen’ ontwerp geef je een echt origineel cadeau. Is je team helemaal ingeburgerd in een eco lifestyle? Of juist helemaal niet? Dat maakt gelukkig niets uit voor dit duurzame kerstpakket. Het is namelijk zo ingesteld dat iedereen er iets aan heeft, of je nu een groen hart hebt of er nog niet mee bekend bent. Wil je hem personaliseren met een handgeschreven kaartje of logo van je bedrijf? Ook daar is aan gedacht! In een mum van tijd heb je dit kerstpakket online besteld.

 

Het meest duurzame kerstpakket van Nederland!

Voor meer informatie:

www.sammyray.nl

info@sammyray.nl

 

 

 

 Over de Auteur

Online copywriter met interesses in allerlei onderwerpen, zoals duurzaamheid, yoga en marketing.

By Noon Design

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo