Hef- en Hijsmiddelen | Vervangen van bestaande takels - Artikelpost

Hef- en Hijsmiddelen | Vervangen van bestaande takels

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 140 | Aantal woorden: 491 | Datum: | 0 commentaar

Zoekt u naar een nieuwe elektrische of hand takel? Voor elke hef- en of hijsklus is het belangrijk dat u gebruik maakt van het juiste materiaal. Dit is vooral van groot belang bij klussen waarbij grote gewichten komen kijken. Want de veiligheid van u en uw medewerkers staat altijd centraal. Voor elke werkplaats klus is er wel een elektrische- en of hand takel! Er zijn diverse soorten takels beschikbaar, met zoveel keuze vindt u de zeker de juiste hand- en of elektrische takel die u nodig heeft.

De veiligheid staat voorop

Wanneer u aan de slag gaat met het verplaatsen van lasten is het belangrijk om het materiaal tijdig te laten controleren en goed te onderhouden. Sinds 1939 zijn bedrijven wettelijk verplicht om hun hef- en hijsmateriaal te laten keuren door een erkend bedrijf. Let op! Dit bedrijf moet wel aan gesloten zijn bij het EKH-keur.

Alleen bedrijven die gespecialiseerd zijn in hef- en hijsmiddelen, die voldoen aan de strengen keuringseisen van het EKH ontvangen het EKH-keurmerk. Zo weet u met zekerheid dat de takels voldoen aan de strengste veiligheid eisen. Door uw apparatuur regelmatig te laten controleren door een EKH erkend keurbedrijf in hef- en hijsmiddelen, vermindert u de kans op ongevallen door slecht onderhouden materiaal op de werkvloer.

Keuren van Hef- en Hijsmiddelen

Voor het keuren van uw hef- en hijsmiddelen kunt u terecht bij ASAV Hef- en Hijstechniek, ze zijn een gecertificeerd bedrijf en beschikken over het EKH-keurmerk. Bij ASAV staat het veilig gebruik van uw hijsmiddelen waaronder de takel en ander apparatuur voorop. Naast het aanleveren van het juiste materiaal voor elke klus, voorzien ze ook in het oplossen van storingen en onderhoud. Hiervoor bezitten ook de monteurs de benodigde certificeringen.

Hef- en hijs assortiment

Nieuwe takel kopen? Bij ASAV bent u ervan verzekerd dat deze takels voldoen aan de strengste kwaliteitseisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en belasting. Naast het kopen van nieuwe takels, kunt u bij ASAV ook terecht voor kranen, hef-en hijsmiddelen en nog veel meer. Denk hierbij aan hijsbanden, hijsmagneten, rondstroppen, sluitingen, platenklemmen, balkenklemmen, blokkenklemmen en pallethaken

Uw specialist in Hef- en Hijsmiddelen

ASAV Hef- en Hijstechniek is een bedrijf die zicht specialiseert in hef- en hijsmiddelen, en keuringen. De deskundige medewerker, monteurs en specialisten staan klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste materiaal of voor een deskundig advies. Bekijkt u gerust eens de website voor het geruime assortiment takelsOver de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo