FB pix Helderzien - Artikelpost

Helderzien

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2789 | Aantal woorden: 548 | Datum: | 0 commentaar

Wat is helderziendheid?

Wat betekent helderzien?

 

Een makkelijke omschrijving van helderziendheid is het voorspellen van de toekomst.
Maar helderzien is meer dan in de toekomst kijken alleen.
Er zijn verschillende mogelijkheden waarop een helderziende energieën kan waarnemen, denk daarbij ook aan het zien van beelden bij bijvoorbeeld een object of het zien van aura's rondom iemand zijn gezicht.

Ook kan het zo zijn dat een helderziende iets waarneemd in de vorm van een beeld, wat ook wel visioenen worden genoemd.

Er zijn dus vele verschillende manieren.

Hieronder gaan we deze manieren wat uitgebreider uitleggen.

Voorspellen van de toekomst

Hierbij zal een helderziende dingen zien of voelen voordat het gebeurt. Dit betekent niet gelijk dat het ook echt zal gebeuren, want de toekomst staat nooit vast. Door het maken van een andere keuze, kan je de toekomst helemaal veranderen. Daarom word het vaak ook gezien als een advies of een waarschuwing. Een helderziende zal een keuze die jij zou kunnen nemen waarnemen, zodat het maken van de juiste keuze voor jou gemakkelijker wordt.

Symbolen doorkrijgen

De symbolen die een helderziende te zien krijgt komen binnen via een universele taal die word gebruikt in de kosmos. Deze taal word "kosmische taal" genoemd.

Lichtverschijnselen

Lichtverschijnselen zijn energieën die continue aanwezig zijn.
Denk daarbij aan lichtbollen, puntjes, flitsen of bijvoorbeeld geesten en engelen.
Een helderziende kan deze lichtverschijnselen waarnemen doordat hij/zij andere sensoren van de ogen gebruikt die voorbij het normale spectrum gaan.

Energievelden zien

Het energieveld rondom iemand zijn gezicht wordt een aura genoemd. De energie van lichaam, ziel en geest maken deze. Ieder mens heeft in totaal 7 uitstralingen.
Aura's drukken persoonlijkheden, emoties, het karakter van een persoon en de ongezondheden uit. Het is ook mogelijk deze energievelden te fotograferen, dat word gedaan doormiddel van Kirilianfotografie.

Psychometrie

Psychometrie (ook wel psychoscopie genoemd) is het zien van beelden bij objecten. Er hangen zoveel verschillende energieën aan persoonlijke eigendommen, en doormiddel van het aanraken van bijvoorbeeld een sieraad of een foto, krijgt een helderziende beelden door.

Wilt u eens kennis maken met mensen die over bovenstaande gave beschikken, kijk dan eens rustig bij de mediums en paragnosten, die werken bij paragnost Eddie.

Over de Auteur

Over Paragnost Eddie

paragnost-eddieVanaf mijn jeugd voel ik mensen aan en zie ik energieën. Omdat ik met mijn gevoel bij niemand terecht kon en zelf ook weinig kon met het heldervoelen en helderzien, waar ik toen nog geen weet van had, had ik vaak last van angsten. Het paranormale, daar was ik mij helemaal niet van bewust. Terwijl ik er onbewust toch veel mee bezig was. Tijdens een gesprek met sommige mensen, voelde ik mij vaak onbehagelijk. Tot mijn veertigste levensjaar was ik heel onzeker.

In 2003 was ik de plaatselijke krant aan het lezen en mijn oog viel op een advertentie “Reiki cursussen”. Ik had vaak last van warme handen en tintelende vingers en dacht bij mijzelf dit is een uitdaging en een opstap om ervaring op te doen.

De Reikicursus was voor mij een prachtige ervaring. Er werd mij heel veel duidelijk. Het was het begin van mijn spirituele groei.

Na 2 jaar voelde het voor mij goed om de Reiki 2 cursus te gaan volgen. Tijdens die cursus leerde ik mensen op afstand te behandelen. 2007 was het jaar dat ik mij Reiki master in de Usui Shiki Ryoho mag noemen.

Vanaf 2007 geef ik Reiki cursussen, behandel ik mens en dier en organiseer ik Spirituele avonden. Ook al geef ik les, van de mensen die bij mij komen, leer ik ook weer. Want al ben je ingewijd in de Reiki master graad, je bent echt nooit uitgeleerd. Je hebt er je levenlang wat aan.
Zo heb ik ook de Kundalini Reiki, Gold Reiki en de Shamballa healer/ teacher inwijdingen mogen ontvangen.

In 2010 heb ik mij opgegeven voor een cursus Mediumschap want ondanks mijn helderziende en heldervoelende gave, had ik toch mijn twijfels en was erg nieuwsgierig naar de inhoud van de cursus.
Een mediumcursus bestaat onder andere uit: kaartleggen, foto lezen, sieraden voelen, pendelen enz. Ik vond het een geweldige ervaring. Het Mediumschap heb ik behaald en ik durf mij oprecht een Medium / Paragnost te noemen.

Bij CIVAS heb ik een cursus Hypnotherapie en Regressie gevolgd zo ook:
Mental /stress coaching en Relatie therapie.

Via de Palliatieve zorg volgde ik de cursus rouwverwerking en stervensbegeleiding.

Waar ik in gespecialiseerd ben:

  • Heldervoelend Paragnost
  • Helderziend medium
  • Verleden, heden en toekomst
  • Hypno Regressie Therapeut
  • Stress en relatie problemen
  • Rouw en stervensbegeleiding
  • Mental coaching
  • Reiki / Shamballa Master
  • Spiritueel huizen reinigen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo