Help?! Ik krijg rimpels.. - Artikel Post - Artikel Marketing

Help?! Ik krijg rimpels..

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 401 | Aantal woorden: 427 | Datum: | 0 commentaar

Krijg jij ook steeds meer last van rimpels? Vanaf je 20ste kunnen de eerste fijne lijntjes zichtbaar worden rond je ogen en mond. Het vochtpercentage in je huid neemt af, waardoor je huid droger wordt. Ook neemt de elastine- en collageen productie in je huid af. Hierdoor wordt je huid minder veerkrachtig en stevig waardoor er rimpels ontstaan. De celvernieuwing  en stofwisseling  van de huid wordt trager, waardoor gifstoffen minder snel worden afgevoerd. Dit kan de huid grauw maken.

Het is ook erg belangrijk dat je de huid beschermd tegen de UV straling van de zon. UV straling zorgt er voor een groot deel voor dat je huid verouderd. Er zijn veel dagcrèmes te koop die een SPF factor 15 bevatten. Deze beschermingsfactor is hoog genoeg voor een gewone dag. Als het erg zonnig is buiten, is het verstandig om een hogere beschermingsfactor te gebruiken. Het is belangrijk dat je elke dag een beschermingsfactor gebruikt op je huid, omdat de zon altijd UV straling uitstraalt.

Anti-Aging producten

Er zijn natuurlijk erg veel verzorgingsproducten die veroudering van de huid tegen gaan of er voor zorgen dan je er jonger uitziet. Veel verzorgingslijnen hebben een dag- en nachtcrème, serum en speciale oogverzorging in hun assortiment. De huid rondom de ogen is namelijk erg dun en gevoelig, waardoor deze andere verzorging nodig heeft.  Bijna alle huidverzorging merken hebben een speciale verzorgingslijn die speciaal is ontworpen voor de ouder wordende huid; de zogenoemde anti-aging producten. Je kunt hierbij denken aan Lancôme Génifque, Lancôme Visionnaire en Estée Lauder Time Zone. Clinique heeft ook een anti-age verzorgingslijn, Clinique is geschikt voor mensen met een gevoelige huid doordat Clinique parfumvrij is en getest is op allergieën. Je kunt deze gezichtsverzorging dus zorgeloos gebruiken. Al deze anti-aging producten zijn ook online verkrijgbaar.

Plastische chirurgie

 

Om huidveroudering tegen te gaan kun je, naast anti-aging producten, ook plastische chirurgie overwegen. Dit is natuurlijk wel een drastische maatregel. Botox is in eerste instantie een geneesmiddel, maar het wordt ook gebruikt om horizontale rimpels te verzachten.Over de Auteur

Parfumswinkel.nl biedt een breed assortiment aan make-up, parfum- en huidverzorgingsproducten. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo