Het alternatief voor Funda in business - Artikel Post - Artikel Marketing

Het alternatief voor Funda in business

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Flexas
Gezien: 212 | Aantal woorden: 604 | Datum: Tue, 8 May 2018 | 0 commentaar

Je kantoor kan sterk van invloed zijn op het succes van jouw onderneming. Daarom is het zaak dat je de juiste keuze maakt. Helaas is dat niet altijd even eenvoudig. Met name omdat je hier niet vaak mee bezig bent en dus geen specialist bent. Daarom is het fijn om onafhankelijk advies te krijgen bij jouw zoektocht naar het perfecte kantoor!

Jouw zoektocht

De zoektocht naar een kantoor begint doorgaans online. Er zijn nog wel (veelal grote) bedrijven die overeenkomsten hebben met makelaars, maar ook die zijn er steeds minder. Als je dus online gaat zoeken begin je waarschijnlijk in google. Dan kom je verschillende partijen tegen. Een platform voor makelaars, genaamd Funda in Business (bekend van de huizenmarkt) en online bemiddelaars van kantoorruimte.

Zoektocht via Funda in Business

Funda in Business is het bekendste platform voor makelaars. Zij plaatsen hier hun aanbod op de website en als je in contact treedt krijg je dus te maken met een verhuurmakelaar. Het vervelende hierbij is dat zij jou graag in één van hun panden plaatsen, want dat is waar zij inkomsten uit halen. Niet mis mee zou je zeggen, maar niets is minder waar. Je krijgt op deze manier een kleine selectie van het aanbod te zien en hebt daardoor minder overzicht. 

Het alternatief

Hoewel Funda misschien een vertrouwde en bekende optie vormt is het voor velen dus niet de juiste keuze. Kijk daarom eens naar partijen, bijvoorbeeld een online bemiddelaar als Flexas.nl, dat is een uitstekend alternatief voor Funda in Business. Daar krijg je gratis onafhankelijk advies en heb je bovendien zicht op het meest complete aanbod van kantoorruimtes. Het belangrijkste is dat je onafhankelijk advies ontvangt. Het maakt voor een dergelijke online bemiddelaar namelijk niet uit of je nu bij gebouw A of gebouw B beland. Als je dus kantoorruimte Rotterdam zoekt, dan krijg je het meest uitgebreide aanbod van kantoren in Rotterdam en heb je dus de grootste kans die je het beste kantoor vindt, want dan ben je tevreden en kom je nog eens terug.Over de Auteur

Als kantoorruimte specialist weet ik veel over de zoektocht naar het perfecte kantoor en daar help ik ondernemers graag bij.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[385 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo