FB pix Het beste feest geef je op een partyschip - Artikelpost

Het beste feest geef je op een partyschip

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1132 | Aantal woorden: 579 | Datum: | 0 commentaar

 

Kies een originele locatie voor je feest

Een goed feestje vier je niet alleen, maar met zoveel mogelijk mensen. Wil je graag een knalfeest geven dan doe je er goed aan zoveel mogelijk mensen uit te nodigen. Maar wanneer je een vriendengroep hebt van tientallen mensen dan is je woonkamer waarschijnlijk niet groot genoeg voor al deze gasten. Er zijn ontzettend veel locaties buitenhuis waar je eveneens een spectaculair feest kunt geven waar nog maanden over wordt nagepraat.

 

Partyschepen als originele feestlocatie

Wil je een onvergetelijk feest organiseren dan dien je te kiezen voor een locatie die al even origineel is. Door heel Nederland zijn verschillende originele feestlocaties te vinden waar jij een feest kunt organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een feest op een industriële locatie of aan een feest op een landhuis of kasteel. Maar ook partyschepen en partytenten behoren tot de mogelijkheden van originele feestlocaties.

 

Soorten feest op een feestboot

Daarnaast zijn er nog verschillende soorten feesten die je kunt organiseren om een goede indruk achter te laten op al je gasten. Denk bijvoorbeeld aan een seventies of eighties feest, maar denk ook aan een gala avond. Daarnaast kun je ook themafeesten geven, zoals een maffia feest, een Cuba feest of een Ik Hou Van Holland feest. En wil je graag een feest met een dress code, dan zijn de black and white party en de kleurenfeesten een echte aanrader.

 

De luxe van partyboten

Op partyschepen is het vaak mogelijk een themafeest te organiseren. De meeste partyboten zijn namelijk eenvoudig in te richten zoals passend bij het te organiseren feest. Daarnaast is het zo dat de meeste van deze partyboten ook een eigen cateringservice aan boord hebben, waardoor je alle gasten eenvoudig kunt voorzien van een hapje en een drankje op zijn tijd. Ook zijn de meeste feestboten voorzien van een geluidsinstallatie waardoor een sfeervol muziekje ook zo geregeld is. Eigenlijk is het zo dat je nergens meer omkijken naar hebt als je een feest organiseert op een partyboot. Feestboten liggen door heel Nederland, waaronder in Rotterdam, Amsterdam en Leiden dus er is vaak een boot te vinden bij jou in de buurt.

 

Voor welke gelegenheid dan ook – een bruiloft, een jubileum, een verjaardag, zomaar – een partyboot is de ideale locatie voor een origineel en onvergetelijk feest dat mensen nog maanden, zo niet jaren, bij zal blijven.Over de Auteur

BOOT10 is een organisator van feesten op diverse partyboten in onder andere Rotterdam, Amsterdam en Leiden. In tegenstelling tot veel partyboten, heeft BOOT10 een fris en modern uiterlijk dat elke gast zal aanspreken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo