FB pix Het effect van Feng Shui - Artikelpost

Het effect van Feng Shui

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1360 | Aantal woorden: 508 | Datum: | 0 commentaar

Feng Shui is in Nederland vooral bekend als interieurtoepassing. En dat is jammer als je bedenkt dat Feng Shui in de eerste plaats een vorm is van Ruimtelijke Ordening. Het grootste effect van Feng Shui komt van de ruimte om ons heen, de stad waarin we wonen en de locatie van ons huis.

Dus waarom zouden we ons beperken tot het interieur van een woning of een kantoorpand?

Wat is Feng Shui?

Feng Shui is een duizenden jaren oude Chinese filosofie gericht op het creëren van harmonie in woon- en werkomgeving. Het idee daarachter is dat een harmonieus ingerichte leefruimte ons welzijn bevordert. Feng Shui heeft een gunstige invloed op uw gezondheid en uw energie. Bovendien kan Feng Shui balans op de werkvloer en zakelijk succes brengen.

De omgeving voedt het huis, het huis voedt de mens.

Je kunt nog zo’n prachtig huis hebben, dat mooi is ingericht; de omgeving bepaalt hoe de energie op je huis afkomt. Gunstige omgevingsfactoren zijn dan ook heel belangrijk voor een goede energiestroom.

Een drukke weg bijvoorbeeld levert onrust op en een hoog gebouw in de buurt kan als bedreigend worden ervaren. Een scherpe hoek of een ander puntig element die op een gebouw gericht is, stuurt negatieve energie (Sha Qi) naar dit gebouw en moet hoe dan ook vermeden worden. Het is zaak om eerst deze factoren te onderzoeken voordat we binnen gaan kijken.

Het effect van een giftige pijl in de richting je huis wordt namelijk niet verholpen door een kleurtje op de muur van de slaapkamer.

Feng Shui-consult

Bij een Feng Shui-consult zal er in de eerste plaats gekeken worden naar de omgevingsfactoren. Vervolgens worden de goede en minder goede plekken van de woning in kaart gebracht. Met behulp van de technieken van Feng Shui kan een woning beter in balans worden gebracht, mits er geen storende factoren meer aanwezig zijn in de (directe) omgeving.

Het effect van Feng Shui

Na een Feng Shui- consult zult u merken dat uw thuisgevoel versterkt is, dat u zich rustiger voelt en beter slaapt, of dat u met meer plezier op uw werk zit en u zich beter kunt concentreren.

Voor bedrijven geldt dat inrichting en architectuur volgens Feng Shui- richtlijnen het bedrijfsimago versterkt en bijdraagt aan een ontspannen werksfeer. En indirect heeft dit natuurlijk een gunstige uitwerking op de bedrijfsresultaten!

Neem voor meer informatie contact op met Slatius Feng Shui, telefoon: 0345-786410 of kijk op de website: www.slatiusfengshui.nl

 Over de Auteur

Al sinds mijn studie ben ik geïnteresseerd in Feng Shui en ben me er in de loop der tijd steeds meer in gaan verdiepen. In 2006 heb ik masterclasses tot Feng Shui consultant gevolgd aan de Mastery Academy of Chinese Metaphysics in Kuala Lumpur, Maleisië

Ik heb vastgesteld dat Feng Shui architectuur persoonlijker en leefbaarder maakt. Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen de positieve invloed van Feng Shui te laten beleven.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo